ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη το προσεχές διάστημα, όπου κρίνονται πολλά για την φετινή σεζόν. Δυο ντέρμπι και ματς νοκ άουτ για τους Πειραιώτες.

Με την Μπεσίκτας κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στην φάση των "16" του Europa League και οι Πειραιώτες έχουν πρόγραμμα-βουνό το επόμενο διάστημα σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο παίζει τα... ρέστα της στην Ευρώπη και στο Κύπελλο, ενώ έχει και δυο μεγάλα ντέρμπι για το πρωτάθλημα.

Οι αγώνες είναι πολύ δύσκολοι και θα κριθεί το αν είναι επιτυχημένη ή όχι η σεζόν για τους "ερυθρολευκους", που θέλουν το νταμπλ και φυσικά να κάνουν το παραπάνω βήμα εκτός συνόρων που τόσο πολύ επιθυμούν.

Ο Ολυμπιακός έχει να παίξει με Πανιώνιο, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, έχει τη ρεβάνς του 0-0 με τους Περιστεριώτες στο Κύπελλο, καθώς και τους δυο αγώνες με τους Τούρκους στο Europa.

Το Sport24.gr παρουσιάζει το προσεχές πρόγραμμα των Πειραιωτών σε όλα τα μέτωπα, χωρίς να συνυπολογίζονται οι επόμενοι αγώνες του, αν περάσει στο Κύπελλο και στο Europa League.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

22η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Πανιώνιος (26/2)

Κύπελλο Ελλάδας: Ατρόμητος - Ολυμπιακός (2/3)

23η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (5/3)

Europa League: Ολυμπιακός - Μπεσίκτας (9/3)

24η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Ατρόμητος (12/3)

Europa League: Μπεσίκτας - Ολυμπιακός (16/3)

25η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (19/3)

26η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Πλατανιάς (1/4)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ