ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το κέντρο της άμυνας, το πρώτο "αγκάθι" του Λεμονή!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ ( ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ) (ICONPRESS/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ )  ΜΠΟΤΙΑ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ ( ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ) (ICONPRESS/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ) ΜΠΟΤΙΑ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ ICON

Ενόψει Πλατανιά ο Τάκης Λεμονής πορεύεται στους στόπερ μόνο με τον Μποτία αυτή τη στιγμή. Απουσιάζουν οι Ρέτσος - Νικολάου με την Εθνική Νέων (γυρίζουν αύριο, 29/3) και οι Ντα Κόστα - Βιάνα δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Ο Τάκης Λεμονής από Τρίτη (28/3) θα αρχίσει να δοκιμάζει κάποια πράγματα ενόψει Πλατανιά. Κι ας λείπει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που δίνει το μεσημέρι (28/3, 16:00) τη μάχη του με τη φανέλα του Ιράν κόντρα στην Κίνα για να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ.

Χθες (27/3) ο 57χρονος τεχνικός δούλεψε περισσότερο στη φυσική κατάσταση. Ωστόσο, έχει μπει σε έναν προβληματισμό σε ό,τι έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας.

Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός που έχει στη διάθεσή του είναι ο Μποτία. Ο Ρέτσος και ο Νικολάου απουσιάζουν με την Εθνική Νέων (απόψε παίζουν κόντρα στην Ολλανδία) και θα επιστρέψουν στο Ρέντη την Τετάρτη (29/3). Ο δε Βιάνα έχει ακόμα το πρόβλημα στα πλευρά.

Ο Ντα Κόστα από την πλευρά του ταλαιπωρήθηκε με μυικές ενοχλήσεις το προηγούμενο διάστημα και φαίνεται ότι του έκανε κακό που πριν από 20-25 μέρες είχε παίξει τραυματίας στο Περιστέρι στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Από τότε αγωνίζεται συνεχώς στα… «κόκκινα».

Οπότε, ο Λεμονής θα περιμένει να δει τον Ντα Κόστα στις επόμενες προπονήσεις και επίσης σε τι κατάσταση θα γυρίσει ο Ρέτσος από την Ολλανδία, προκειμένου να πάρει την οριστική του απόφαση για το ποιος θα περάσει στο πλευρό του Μποτία.

Και μέσα σ’ όλα, θα απουσιάσει σίγουρα και ο Σεμπά που έχει δηλωθεί να εκτίσει κόντρα στον Πλατανιά (1/4, 19.30) την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ