ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "καρδιοχτύπι" του Ολυμπιακού με Φορτούνη και Μπουχαλάκη

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Ολυμπιακό καρδιοχτύπησαν με τους Φορτούνη και Μπουχαλάκη στον αγώνα της Εθνικής με την Εσθονία, όμως αμφότεροι είναι καλά και στη διάθεση του Σκίμπε. Δεν θέλουν να σκέφτονται τραυματισμούς στο λιμάνι.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου το 2012 σε αγώνα της Εθνικής, την περίοδο που έπαιζε στον Ολυμπιακό, ουσιαστικά έβαλε... φρένο στην καριέρα του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος δεν ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος.

Έκτοτε, υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεφαν με τραυματισμούς από τις εθνικές τους ομάδες και στο λιμάνι έχουν πάρει από φόβο τις διεθνείς κλήσεις, διότι τους κυνηγάει κακοδαιμονία.

Χθες (8/9), στο νικηφόρο αγώνα με την Εσθονία στο Ταλίν για την πρεμιέρα του Nations League είναι δεδομένο πως καρδιοχτύπησαν μόλις είδαν στο 27' ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Φορτούνη, ο οποίος έπιανε το πόδι του λίγο πάνω από τον αστράγαλο και ζήτησε ο ίδιος να μπει μέσα το ιατρικό τιμ της Εθνικής.

Σηκώθηκε, περπάτησε κουτσαίνοντας έξω από το γήπεδο και επέστρεψε ύστερα από λίγο. Μέχρι να δουν στον Ολυμπιακό ότι ήταν καλά και πως μπορούσε να παίζει χωρίς να πονάει, άλλαξαν χίλια χρώματα. Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός είναι σε σούπερ κατάσταση, αποτελεί βαρόμετρο για τους Πειραιώτες και τη γαλανόλευκη και δεν θέλουν ούτε σαν αστείο να σκέφτονται ενδεχόμενο τραυματισμού του.

Όσο για τον Μπουχαλάκη, αισθάνθηκε κάποιες μικροενοχλήσεις, αλλά και αυτός ήταν καλά μετά τον αγώνα (στο 78' έδωσε τη θέση του στον Τζιόλη). Κάποιες κράμπες είχε, όχι κάτι ανησυχητικό, επομένως θα είναι στη διάθεση του Σκίμπε για την Ουγγαρία (11/9, 21:45), ενώ και στον Ολυμπιακό ησύχασαν, διότι ο παίκτης παίζει βασικός αυτήν την περίοδο και με πρόγραμμα-φωτιά το επόμενο δίμηνο, ο Μαρτίνς θέλει τους πάντες ετοιμοπόλεμους.

Ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος ξεκίνησε βασικός και έπαιξε με την Εσθονία, δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Τέλος, ο Κώστας Μήτρογλου υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα, γι' αυτό και αποχώρησε, όμως δεν είναι κάτι σοβαρό και πιθανότατα θα είναι στα αγωνιστικά πλάνα του Σκίμπε για την επόμενη αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ