ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ιατρικό και… μεταγραφικό δελτίο του Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ειδησεογραφία της Τετάρτης (9/1) είχε τη γνωστοποίηση της προσφοράς της Τζένοα προς τον Ολυμπιακό για τον Κούτρη που απορρίφθηκε, τη "μετακόμιση" του Ανδρούτσου στον Πανιώνιο, αλλά και την επιστροφή των Ομάρ, Σισέ και Ποντένσε στις προπονήσεις.

Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία (13/1, 17:15) έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, καθώς θέλουν να μπουν με το "δεξί" στο πρωτάθλημα στο 2019 και να "πιέσουν" και τον ΠΑΟΚ που δύο ώρες αργότερα θα δοκιμάζεται στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Την Τετάρτη (9/1) ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Παπέ Σισέ και Ντάνιελ Ποντένσε να ακολουθούν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του τεχνικού για την αναμέτρηση της Λιβαδειάς. Και οι τρεις δεν είχαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και έτσι ο προπονητής θα μπορεί να τους υπολογίζει για την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, τα νέα από πλευράς Ολυμπιακού στο μεταγραφικό κομμάτι έχει να κάνει με την (τυπική) "μετακόμιση" του Ανδρούτσου στον Πανιώνιο, μια και το θέμα με τη φορολογική ενημερότητα των "κυανέρυθρων" οδεύει προς λύση.

Όσο για την ιστορία του Λεονάρντο Κούτρη και την απόρριψη πρότασης 5 εκ. ευρώ που έκανε η Τζένοα, σύμφωνα με πηγές από την ΠΑΕ: Η ιταλική ομάδα παρακολουθεί στενά τον 24χρονο μπακ από τις 4 Οκτωβρίου όταν έκανε πολύ καλό παιχνίδι στο Μιλάνο κόντρα στη Μίλαν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα, για την υπόθεση του εξτρέμ δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη, ενώ για τον "άσο" στην Αγγλία επιμένουν ότι παρά τις διαψεύσεις του Λουκ Στιλ περί Ολυμπιακού, υπάρχει όντως θέμα με τον 34χρονο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και νυν της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στο τέλος ο παίκτης θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα…

Θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με τον Ανδρέα Γιαννιώτη, που ναι μεν κάνει μόνος του προπονήσεις, αλλά ακόμη παραμένει στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα προκύψει ανατροπή στην υπόθεση…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ