ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "ερυθρόλευκο" πάρτι στις κερκίδες του "Emirates"

Το "ερυθρόλευκο" πάρτι στις κερκίδες του "Emirates"
INTIME SPORTS

Δείτε VIDEOS μέσα από την κερκίδα των φίλων του Ολυμπιακού μετά το γκολ του Άλφρεντ Φινμπόγκασον και την στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα με την Άρσεναλ και η ομάδα του Πειραιά είχε φτάσει στη νίκη με 3-2.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν μόνος του στο Λονδίνο. Παρά το γεγονός ότι το "Emirates" ήταν γεμάτο όπως συμβαίνει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Άρσεναλ, οι φίλοι των "ερυθρολεύκων" έκαναν την δική τους απόβαση και κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας. Οι 3.000 πιστοί της ομάδας του Μάρκο Σίλβα, έκαναν... πάρτι στην κερκίδα και μετέτρεψαν το γήπεδο σε "Γ. Καραϊσκάκης".

Την περισσότερη ώρα ακούγονταν μονάχα αυτοί, κάνοντας τους φιλάθλους της Άρσεναλ να σωπαίνουν και απλά να τους... χαζεύουν. Το τι έγινε στα γκολ του Ολυμπιακού, δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια, ούτε μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ολλανδού διαιτητή, Μπας Νάιχαους. Πανηγυρισμοί, συνθήματα και αγκαλιές έδιναν και έπαιρναν μετά τον θρίαμβο των Πειραιωτών για πρώτη φορά επί αγγλικού εδάφους.

Το "ερυθρόλευκο" πάρτι στις κερκίδες του "Emirates"

Το Sport24.gr παρουσιάζει videos μέσα από την "ερυθρόλευκη" εξέδρα. Μετά το 3-2 του Άλφρεντ Φινμπόγκασον έγινε το "έλα να δεις", όπως φυσικά και μετά το τέλος του ματς που σήμανε το έκτο διπλό του Ολυμπιακού στο Champions League. Μοναδικές στιγμές αυθεντικής τρέλας, απίστευτα συναισθήματα. Απολαύστε τα...

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Φινμπόγκασον

Το φινάλε του αγώνα στο "Emirates"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ