ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "διπλοτσεκάρισμα" στον Κούτρη και η ανανέωση του Ομάρ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κούτρης βρίσκεται στο στόχαστρο των Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μπενφίκα, οι οποίες αναμένεται να τον παρακολουθήσουν από κοντά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τα βρήκε με Ολυμπιακό ο Ελαμπντελαουί.

Ο Λεονάρντο Κούτρης βρίσκεται στο στόχαστρο των Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μπενφίκα, οι οποίες αναμένεται να τον παρακολουθήσουν από κοντά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (20:30) για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο άκραίος μπακ του Ολυμπιακού έχει τσεκαριστεί από πέρυσι, όπως αναφέρει η SportDay και είναι πολύ πιθανό οι δύο ομάδες να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον 22χρονο.

Τα βρήκε με Ολυμπιακό ο Ομάρ

Εξάλλου, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φέρεται να είπε το "ναι" στον Ολυμπιακό για πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους για δύο ακόμη χρόνια.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ο Νορβηγός μπακ είχε ξεκινήσει συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για επέκταση της συνεργασίας τους, κάτι που αναμένεται να συμβεί το επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώνουν κάτι, εντούτοις ο αθλητικός Τύπος κάνει λόγο για συμφωνία των δυο πλευρών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ