ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δίλημμα Ομάρ ή Τοροσίδης για το Περιστέρι

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς με κάποιες δοκιμές που έχει κάνει στον Ρέντη, φαίνεται ότι "βασανίζει" το μυαλό του για το αν θα επιλέξει τον Νορβηγό ή τον Έλληνα διεθνή μπακ στο δεξί άκρο της άμυνας στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός καλείται το απόγευμα της Κυριακής (25/11, 19.00) να δώσει ένα από τα πιο δύσκολα (αν όχι το δυσκολότερο) παιχνίδι του εώς τώρα στο πρωτάθλημα. Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να βρουν λύσεις απέναντι στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Ατρομήτου στο ανασταλτικό κομμάτι.

Στο Περιστέρι οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να “σπάσουν” το αήττητο της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι και παράλληλα να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή.

Το ερώτημα όμως είναι τι ακριβώς σχεδιάζει ο Πέδρο Μαρτίνς. Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει από τα πλάγια να δημιουργήσει ρήγματα στην περιστεριώτικη άμυνα. Είναι αναγκασμένοι οι "ερυθρόλευκοι" από τη στιγμή που ο Ατρόμητος "σημαδεύει" τον άξονα του Ολυμπιακού, να βρουν λύσεις από τις πτέρυγες.

Στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι οι Ναουέλ και Ποντένσε. Στην άμυνα θα βρεθούν σίγουρα ο Κούτρης και "παίζεται" ο Ομάρ με τον Τοροσίδη. Δεν το έχει ξεκαθαρίσει ο Μαρτίνς τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει αναφορικά με το δεξί άκρο της άμυνας.

Σε ό,τι έχει να κάνει λοιπόν με την ενδεκάδα, ο Σα θα είναι στα γκολπόστ, οι Ομάρ ή Τόρο (δεξιά), Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης (αριστερά) στην άμυνα, οι Γκιλιέρμε και Καμαρά ή Μπουχαλάκης στα χαφ, ο Φορτούνης πίσω από τον Μάνο και οι Ποντένσε - Ναουέλ στα δύο άκρα.

Ο Μαρτίνς μεταξύ άλλων έχει δοκιμάσει και τον Νάτχο με τον Φορτούνη εκτός ενδεκάδας. Αν θα επιλέξει από την αρχή τον Ισραηλινό, είναι κάτι που θα το δούμε λίγη ώρα πριν από τη σέντρα. Αυτή τη στιγμή πάντως μοιάζει να είναι το αουτσάιντερ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ