ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μιλιβόγεβιτς: "Είμαι ένας από εσάς!"

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μιλιβόγεβιτς: "Είμαι ένας από εσάς!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό που του φέρθηκαν σαν οικογένεια και αποχαιρέτησε με ένα ξεχωριστό μήνυμα τον κόσμο των Πειραιωτών.

Κάτοικος Λονδίνου είναι και επίσημα πλέον ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καθώς λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (31/1) ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του από την Κρίσταλ Πάλας.

Ακολούθησε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"ΗΠΑΕ Ολυμπιακόςανακοινώνει τη μεταγραφή τουΛούκα Μιλιβόγεβιτςστην ΑγγλικήΚρίσταλ Πάλας".

Ο Σέρβος διεθνής μέσος μετά από 2,5 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας του με τα ερυθρόλευκα θα δοκιμάσει τώρα τις δυνάμεις του σε ένα από τα κορυφαία - αν όχι το καλύτερο- πρωταθλήματα στον κόσμο.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό που του φέρθηκαν σαν οικογένεια, ενώ αποχαιρέτησε με ένα ξεχωριστό μήνυμα τον κόσμο των Πειραιωτών.

"Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στονΟλυμπιακό. Στον Πρόεδρο, κύριοΒαγγέλη Μαρινάκηκαι τη Διοίκηση της ομάδας, καθώς μου φέρθηκαν ως οικογένεια και μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου και να αγωνιστώ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, την Πρέμιερ Λιγκ.

Ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές που έζησα στονΠειραιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, όμως, θέλω να απευθύνω και στον κόσμο τουΟλυμπιακού. Είμαι ένας από εσάς!", ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Λούκα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Πειραιωτών.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Στην Κρίσταλ Πάλας ο Μιλιβόγεβιτς!
Δεν προχώρησε του Καραμάνου στη Φούλαμ
Ανακοίνωσε τον Παρέδες ο Ολυμπιακός
"Όχι" του Ρομαό στην Ανζέ
Το Σάββατο το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ