ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τίποτα το σοβαρό ο Μποτία

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΜΠΟΤΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΜΠΟΤΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισπανός αμυντικός θα είναι στη διάθεση του Λεμονή για την αναμέτρηση με την Γιουβέντους την Τρίτη (5/12, 21.45). Έτοιμος και ο Οφόε για το ματς με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Λήξη συναγερμού για τον Μποτία, ο οποίος φέτος έχει βγάλει ένα σωρό τραυματισμούς. Το Σάββατο (2/12) αποχώρησε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς ένιωσε ένα "τσίμπημα" στον δικέφαλο.

Το φοβήθηκε και ζήτησε από τον Λεμονή να τον αντικαταστήσει για να μην πάθει ζημιά και χάσει το υπόλοιπο του α' γύρου.

Τελικά, δεν είχε τίποτα το σοβαρό. Ο Μποτία θα είναι κανονικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ για το παιχνίδι με την Γιουβέντους (5/12, 21.45) και είναι καθαρά στο χέρι του Λεμονή αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΦΟΕ

Ο Οτζίτζα Οφόε ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο πόδι και αφού έκανε τις θεραπείες του το προηγούμενο επταήμερο, είναι πλέον σε θέση να επιστρέψει κανονικά στη δράση.

Ο Βέλγος χαφ που τον τελευταίο καιρό βγάζει συνεχώς προβλήματα στο ίδιο σημείο (γάμπα), προπονήθηκε κανονικά. Ιατρικώς είναι εντάξει και μένει να φανεί αν ο Λεμονής θα του δώσει φανέλα βασικού με την Γιουβέντους ή θα τον κρατήσει για το ματς του Σαββάτου (9/12, 19.30) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ