ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τίμησε τον Βούρο η Σχολή Μυτιλήνης

Τίμησε τον Βούρο η Σχολή Μυτιλήνης

Την Σχολή του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη, εκεί όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, επισκέφτηκε ο Πραξιτέλης Βούρος, τιμήθηκε από τον Βαγγέλη Σπανό και μίλησε στα παιδιά της Σχολής.

Από την Σχολή Μυτιλήνης ο Πραξιτέλης Βούρος πήρε το εισιτήριο για την Ακαδημία του Ολυμπιακού και το Αθλητικό Κέντρο, φτάνοντας έως την πρώτη ομάδα με την οποία πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League για την περίοδο 2015-16.

Ο 21χρονος αμυντικός των Πειραιωτών επισκέφτηκε την Σχολή Μυτιλήνης, όπου τιμήθηκε από τον επικεφαλής Βαγγέλη Σπανό και στη συνέχεια μίλησε στα παιδιά που τον υποδέχθηκαν. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Την Σχολή που πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα επισκέφτηκε ο Πραξιτέλης Βούρος. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που ξεκίνησε από την Σχολή μας στην Μυτιλήνη και έφτασε να παίζει στο UEFA Champions League δεν ξέχασε την Ακαδημία και τους ανθρώπους που τον ανέδειξαν και την επισκέφτηκε για να μιλήσει στα παιδιά!

Τίμησε τον Βούρο η Σχολή Μυτιλήνης

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού τιμήθηκε από τον επικεφαλής της Σχολής Μυτιλήνης, κ. Βαγγέλη Σπανό, για την προσφορά του στον Ολυμπιακό και μετά από την βράβευση δήλωσε:

"Είναι μεγάλη η χαρά μου που είμαι πάλι εδώ. Σ' αυτές τις εγκαταστάσεις, σ' αυτή τη Σχολή ξεκίνησα μικρός να παίζω ποδόσφαιρο. Έμαθα πολλά από τους προπονητές μου και ειδικά από τον κ. Σπανό. Τους ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνουν.

Είμαι στο σπίτι μου ανάμεσα σε αγαπημένους ανθρώπους. Αυτό που θέλω να τονίσω στα παιδιά είναι να δουλεύουν σκληρά και συνέχεια για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Αυτό είναι το μυστικό. Η δουλειά. Έχουν το προνόμιο να είναι στον Ολυμπιακό και εάν παλέψουν θα συνεχίσουν και θα φτάσουν ψηλά.

Ο Ολυμπιακός δίνει και στις Σχολές και φυσικά στην Ακαδημία αυτά που χρειάζονται τα παιδιά για να εξελιχθούν μα πάνω απ' όλα να βάλουν τις σωστές βάσεις".

Τίμησε τον Βούρο η Σχολή Μυτιλήνης

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Βαγγέλης Σπανός σημείωσε:

"Είναι πολύ σημαντικό που είναι εδώ μαζί μας ο Πραξιτέλης. Είναι ένα παιδί με αρχές, με αξίες που δούλεψε και έφτασε ψηλά. Όλοι μας είμαστε υπερήφανοι γι΄αυτά που έχει πετύχει και για εκείνα που θα κάνει στο μέλλον. Είναι τιμή μας ένα δικό μας παιδί να είναι μέλος της Πρωταθλήτριας ομάδας του Ολυμπιακού.

Αυτό που λέω καθημερινά στα παιδιά της Σχολής είναι να τον έχουν ως παράδειγμα και να δουλεύουν για να ακολουθήσουν τα βήματα του. Όταν είσαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού όλα τα όνειρα σου μπορεί να γίνουν πραγματικότητα".

Τίμησε τον Βούρο η Σχολή Μυτιλήνης

Ο Πραξιτέλης Βούρος αποθεώθηκε από τα παιδιά της Σχολής, υπέγραψε αυτόγραφα και παρακολούθησε τους αγώνες της κάθε κατηγορίας δίνοντας και συμβουλές στα παιδιά!"

Τα νησιά ψηφίζουν Summer Camp

Δαγκωτό... Olympiacos Summer Camp "ψηφίζουν" τα ελληνικά νησιά. Το μεγάλο event του καλοκαιριού πλησιάζει (27/6-1/7) και πολλά παιδιά από τα ελληνικά νησιά έχουν κλείσει μια θέση στο Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μέχρι τώρα συμμετοχή έχουν δηλώσει παιδιά από την Μύκονο, την Ρόδο, την Σαλαμίνα, την Εύβοια (Ερέτρια), την Κρήτη (Χανιά), την Αίγινα αλλά και την Σύρο.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά.

Για πληροφορίες:

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00-17:00)

Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)

Fax: 210-3418002

Email: [email protected]

Τίμησε τον Βούρο η Σχολή Μυτιλήνης

Κ-14: Φιλική νίκη επί της Καλλιθέας

Σε φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη το Σάββατο (28/5) στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, η Κ-14 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 4-0 της Καλλιθέας.

Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη πέτυχαν οι: Τζανετής (3), Παπαδόπουλος.

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι: Ηλιάδης, Τσάβος, Κεραμίδας, Γούλας, Μούκα, Ιακωβίδης, Παπαδόπουλος, Παπαηγεωργίου, Τόλιος, Μιχαλόπουλος, Παχατούρας, Σκάντζας, Καψιώτης, Πολύδωρος, Τσούμπας, Βουγιουκλάκης, Τζανετής, Καλαντζής.

Related content

K-10: Ολυμπιακός-Τράχωνες 5-2

Σε αγώνα για το "Θουκυδίδειο", που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη, η Κ-10 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 5-2 του ΑΟ Τράχωνες.

Τα γκολ για την ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη πέτυχαν οι: Μουζακίτης, Μυστακίδης, Χαλιάσας, Χατζόγλου, Μπάμπουλης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Λουλουργάς, Τσόνεβ, Χαρίτος, Μπάμπουλης, Μανιός, Μυστακίδης, Μουζακίτης, Κωστούρος, Χατζόγλου/ Γιαννόπουλος, Δανδουλάκης, Ιωαννίδης, Κοπανίδης, Κουτρέτσης, Χαλιάσας.

Τίμησε τον Βούρο η Σχολή Μυτιλήνης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ