ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι θα γίνει αν δεν ξεκινήσουνοι Ομάρ και Κούτρης με ΑΕΚ;

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, κυρίως με το δεξί άκρο της άμυνας και οι απαντήσεις θα δοθούν στις δύο προπονήσεις που ακολουθούν.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού επί εποχής Όσκαρ Γκαρθία έχει εξελιχθεί σε έναν δυνατό "γρίφο". Ο Ισπανός τεχνικός φροντίζει να μην αποκαλύπτει καθόλου τα πλάνα του στις προπονήσεις. Ενόψει ΑΕΚ τα ερωτηματικά είναι πολλά.

Κυρίως έχουν να κάνουν με τα δύο άκρα της άμυνας. Από τη μία ο Λεονάρντο Κούτρης που την Πέμπτη (1/2) μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεκινήσει κιόλας στο ντέρμπι.

Από την άλλη ο Ελαμπντελαουί προέρχεται από 20 μέρες απουσίας από την αγωνιστική δράση λόγω της θλάσης και δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα πάρει φανέλα βασικού.

Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσουν και οι δύο στο ντέρμπι με τον "Δικέφαλο" (4/2, 19.30), αλλά το ερώτημα έχει να κάνει με το ποιες είναι οι εναλλακτικές επιλογές.

Αυτή τη στιγμή ο Κούτρης είναι πιο... σίγουρος από τον Ομάρ για να ξεκινήσει. Αν προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς Παρασκευή (2/2) και Σάββατο (3/2), τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη θέση του στην ενδεκάδα.

Αν δεν τα καταφέρει, τότε ο Γκαρθία θα πάει στην επιλογή του Χατζισαφί, παρόλο που δεν έχει μέχρι στιγμής καμία παρουσία σε αποστολή αγώνα πρωταθλήματος. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι όλα δείχνουν ότι ο Κούτρης θα τα καταφέρει.

Σχετικά με το δεξί άκρο της άμυνας, ο Ελαμπντελαουί κάνει προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς από αρχές της εβδομάδας, ωστόσο, ο Γκαρθία δεν έχει πάρει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις. Αν αποφασίσει ο Ισπανός τεχνικός ότι ο Ομάρ δεν μπορεί να βοηθήσει από την αρχή, τότε θα επιλέξει τον Γκιγιόμ Ζιλέ και όχι τον Θανάση Ανδρούτσο.

Στην παρούσα φάση το επικρατέστερο σενάριο είναι να πάει με Ομάρ και Κούτρη στα δύο άκρα της άμυνας. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για την παρουσία και των δύο στην ενδεκάδα εξαιτίας των τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν.

Κατά τ' άλλα, αναμένονται επιστροφές των Οφόε και Φορτούνη στην ενδεκάδα δίπλα σε Ρομαό και πίσω από τον Ανσαριφάρντ αντίστοιχα. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει αν θα ξεκινήσει ο Μάρκο Μάριν, από τον οποίο είχε πολλά παράπονα ο Γκαρθία στην Τρίπολη και για αυτό το λόγο επέλεξε να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο του ματς με τον Αστέρα.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το "ευχαριστώ" του Φιγκέιρας στον Ολυμπιακό
Ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για Ρέτσο
Το μεταγραφικό ταμείο του Ολυμπιακού
Αντικατάσταση των διαιτητών του ντέρμπι ζητά ο Ολυμπιακός
Καραπαπάς: "Γραμμένος και Δέδες λειτουργούν ως υπάλληλοι"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ