ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι ισχύει με Μιραλάς και επιθετικό

Τι ισχύει με Μιραλάς και επιθετικό

Διαβάστε τι υποστήριξε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Αλέξης Βιρβίλης στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ανατροπή και πέναλτι" σχετικά με τις μεταγραφικές υποθέσεις των "ερυθρολεύκων" και πιο συγκεκριμένα αυτή του Κέβιν Μιραλάς.

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο όπως υποστήριξε ο Αλέξης Βιρβίλης στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ανατροπή και πέναλτι" τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα, καθώς προέχουν το 5Χ5 στο πρωτάθλημα και η πρόκριση στο Europa League.

Συν τοις άλλοις ο Τάκης Λεμονής συνεχώς "πονοκεφαλιάζει" για τους παίκτες που αφήνει εκτός 18άδας. Είναι τόσο μεγάλο το ρόστερ, όπερ σημαίνει ότι για να έρθει κάποιος, θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος άλλος.

Για τα σενάρια των τελευταίων ημερών αναφορικά με την πόρτα της εξόδου που βλέπει ο Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον, στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι πλέον τα "ζαχαρωτά" το συζητούν για δανεισμό του Βέλγου, αλλά θα τοποθετήσουν στη συμφωνία και υψηλή οψιόν αγοράς.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΟΥΛΟ ΣΟΟΥΖΑ ΚΑΙ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ

Σχετικά με τον Πάουλο Σόουζα που σύμφωνα με τους Κινέζους αρνήθηκε δύο φορές πρόταση του Ολυμπιακού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" τον είχαν πλησιάσει τελευταία φορά μετά την ήττα από την Σπόρτινγκ στο Καραϊσκάκη, όμως ο Πορτογάλος προπονητής δεν ενδιαφερόταν για την προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναφορικά με τον Μπάμπη Λυκογιάννη που θα μπορούσε να απασχολήσει τον Ολυμπιακό τον Γενάρη, από τη στιγμή που ο Μίλιτς δεν υπολογίζεται, δεν προκύπτει από πουθενά ότι οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν την περίπτωσή του. Συν τοις άλλοις, παρότι η Στουρμ Γκρατς κινδυνεύει να χάσει ελεύθερο τον παίκτη το καλοκαίρι (σ.σ. τελειώνει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο του 2018), δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις της κάτω από 1,5 εκατ. ευρώ τον Γενάρη! Είναι όμως μία ιδιαίτερη περίπτωση, είναι ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και αν οι "ερυθρόλευκοι" αποφασίσουν όντως να κάνουν κίνηση, τότε είναι πολύ πιθανό να πιέσει και ο παίκτης από την πλευρά του να επιστρέψει στο λιμάνι.

Τέλος, ο Λεμονής δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τη διοίκηση για μεταγραφές ενόψει Ιανουαρίου. Διαχρονικά έχει δείξει ότι του αρέσουν επιθετικοί τύπου Κοβάσεβιτς ή Καρντόσο, δηλαδή σέντερ φορ του "κουτιού".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ