ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι είδε η Μπέτις στο Καραϊσκάκη

Las Palmas coach Quique Setien waits for the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Las Palmas at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday March 1, 2017. (AP Photo/Paul White)
Las Palmas coach Quique Setien waits for the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Las Palmas at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday March 1, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο κόουτς των Ανδαλουσιάνων, Κίκε Σετιέν, έστειλε σκάουτ στο φαληρικό γήπεδο για να δει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τέσσερις μέρες πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τοEuropa League.

Όπως είχε ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου (15/9) στο Μεστάγια τον αναλυτή Γιώργο Μαρτάκο για να δει το Βαλένθια – Μπέτις, έτσι και οι Ισπανοί έστειλαν άνθρωπο στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των "ερυθρολεύκων" με τον Αστέρα.

Τι λένε οι Ισπανοί για όσα σημείωσε στο μπλοκάκι του ο συνεργάτης του Κίκε Σετιέν; Έχοντας ως εικόνα και το 5-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τις διπλές αναμετρήσεις με την Μπέρνλι, το τεχνικό τιμ της Μπέτις θεωρεί ότι οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή είτε από τα άκρα, είτε από τον άξονα με πρωταγωνιστές τους Ποντένσε, Λάζαρο και Φορτούνη.

Ειδική αναφορά γίνεται για τον Ποντένσε, ο οποίος χαρακτηρίζεται "απρόβλεπτος", αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις "φλύαρος"... Για τον Φορτούνη ο Σετιέν είχε εκφράσει την άποψή του την ημέρα της κλήρωσης, ότι είναι ο "Νο1" κίνδυνος από πλευράς Ολυμπιακού.

Πού εντοπίζουν τα τρωτά σημεία οι Ανδαλουσιάνοι; Από το χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα διαπίστωσαν ότι οι αμυντικοί του Ολυμπιακού δεν είχαν τις απαραίτητες βοήθειες από τους επιθετικούς στο ανασταλτικό κομμάτι.

Σε γενικές γραμμές πάντως η Μπέτις περιμένει έναν Ολυμπιακό πιο σφιχτό στις γραμμές του το βράδυ της Πέμπτης (20/9, 22.00).

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ