ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θορυβημένοι οι ξένοι "ερυθρόλευκοι" ποδοσφαιριστές!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ανσαριφάρντ EUROKINISSI SPORTS

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει την ανησυχία αρκετών ξένων παικτών του Ολυμπιακού, θυμίζοντας την εποχή του 2016 εξαιτίας των επεισοδίων της Τούμπας και των αναβολών επί αναβολών στον τελικό του Κυπέλλου.

Στον Ολυμπιακό έχουν αναγνωρίσει τα λάθη τους, έχουν πειστεί ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει τον κύκλο τους στο Λιμάνι και όταν φτάσει η στιγμή θα παρθούν και οι αποφάσεις για την ενίσχυση του ρόστερ και την αποχώρηση παικτών που έπιασαν... ταβάνι και δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι παραπάνω απ' όλα όσα έχουν προσφέρει τα χρόνια που φορούν τα ερυθρόλευκα.

Την ίδια στιγμή, όμως, η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά και τα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ έχει θορυβήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό ορισμένους ξένους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, οι καλά γνωρίζοντες τα του Ρέντη αναφέρουν ότι επικρατεί μία ανησυχία που θυμίζει τα τελειώματα του 2016, όταν π.χ. ο Ρομπέρτο έχοντας ζήσει τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας με το πλαστικό ποτήρι να προσγειώνεται στην πλάτη του Σίλβα και τα επεισόδια που ακολούθησαν, αλλά και τις αναβολές επί αναβολών του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ, είχε έναν επιπλέον λόγο για να πει το "αντίο" στον Ολυμπιακό (εκτός από τα οικογενειακά θέματα που τον επηρέασαν στο να επιστρέψει στην Ισπανία).

Τα πολλά επεισόδια, οι βιαιοπραγίες, οι απειλές στους "ερυθρόλευκους" σε διάφορα γήπεδα που επισκέπτονταν (σ.σ. εκείνη τη σεζόν δεν είχε γίνει το ντέρμπι της Λεωφόρου λόγω της φωτοβολίδας που χτύπησε τον Φινμπόγκασον) ήταν μία σειρά γεγονότων που οδήγησαν αρκετούς ξένους παίκτες στο τέλος της σεζόν 2015-16 να σκεφτούν την αποχώρησή τους από τον Πειραιά.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Επειδή ειδικά οι ξένοι ποδοσφαιριστές βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες με πρωταγωνιστές τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, τους έχουν ανησυχήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε οι μάνατζέρ τους να... καραδοκούν ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν μπορεί και κάποιος να τους κατηγορήσει σε περίπτωση που τον Ιούνιο αρχίσουν να ψάχνουν ομάδες για να φέρουν προτάσεις στον Ολυμπιακό.

Το ζήσαμε το καλοκαίρι του 2016, μπορεί να το ξαναδούμε και το καλοκαίρι του 2018. Όλα είναι πλέον πιθανά!

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο στόχαστρο της Σάλκε ο Μάριν
Ποδόσφαιρο ώρα μηδέν: Τώρα μιλούν οι ξένοι!
Φιλικό με τον Πανιώνιο το Σάββατο
Τα "έσκασε" η Μπράγκα για Βιάνα!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ