ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θολό το τοπίο για τον Μιραλάς ενόψει καλοκαιριού!

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέβιν Μιραλάς προβλημάτισε ξανά με την απόδοσή του τους ανθρώπους των "ερυθρολεύκων" και πλέον τίθεται θέμα για το αν θα κάνει κίνηση ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει.

Για δύο ματς έχει να καυχιέται ο Μιραλάς, κόντρα σε Πλατανιά και Κέρκυρα! Κόντρα στις δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν στηνFootball League.Από εκεί και πέρα δεν έχει να επιδείξει ούτε κάποιο γκολ, ούτε κάποια ασίστ, ούτε μία καλή εμφάνιση.

Ήρθε την Κυριακή (22/4) και η παρουσία του στην Ριζούπολη για να βάλει σε σοβαρές σκέψεις τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ενόψει καλοκαιριού. Εκφραζόταν μετά το ματς έντονος προβληματισμός για τη νέα κακή του εμφάνιση, όπερ σημαίνει ότι μόνο σίγουρο πλέον δεν είναι ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα μπουν σε διαδικασία να συζητήσουν με την Έβερτον για την απόκτησή του.

Το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε στο 59' από τον Βρουσάι, το θεωρούν στον Ολυμπιακό μία πολύ σωστή απόφαση από πλευράς Χρήστου Κόντη, καθώς ο Μιραλάς - σύμφωνα με τα όσα έλεγαν οι άνθρωποι των Πειραιωτών - εμφανίστηκε σε ακόμη ένα ματς κατώτερος των περιστάσεων. Το τοπίο λοιπόν για τον Μιραλάς είναι πολύ θολό πλέον με... θέα το καλοκαίρι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ