ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την τελευταία στιγμή οι Ομάρ, Μαζουακού και Σιόβας

Την τελευταία στιγμή οι Ομάρ, Μαζουακού και Σιόβας
INTIME SPORTS

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν Ελαμπντελαουί, Μαζουακού και Σιόβας στην προπόνηση της Δευτέρας (29/2) και πλέον είναι ερωτηματικό αν θα προλάβουν τον ημιτελικό της Τούμπας (2/3).

Τελικά δεν πέρασαν το σημερινό (29/2) τεστ οι Ελαμπντελαουί, Μαζουακού που ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις σε ποδοκνημική και πλευρά αντίστοιχα.

Το ίδιο και ο Σιόβας που τον τριγυρνούσε μία ίωση από την επόμενη μέρα της ρεβάνς με την Άντερλεχτ. Και οι τρεις ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και έκαναν θεραπεία.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία και των τριών στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Τρίτη (1/3) το απόγευμα για την Θεσσαλονίκη. Πιο σοβαρός φαντάζει να είναι ο τραυματισμός του Ελαμπντελαουί.

Αιμάτωμα στη δεξιά ποδοκνημική έχει και ο Ζντιέλαρ, ο οποίος λογικά δεν θα δώσει το "παρών" με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα χάσουν τον αγώνα οι Ντουρμάζ και Πάρντο.

Αν δεν τα καταφέρουν οι Ελαμπντελαουί και Μαζουακού, τότε αναγκαστικά ο Σίλβα θα πάει στις επιλογές των Σαλίνο και Τσιμίκα για τα δύο άκρα της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, ο Καπίνο θα περάσει κάτω από τα δοκάρια και οι Μποτία – Ντα Κόστα θα βρεθούν στο κέντρο της άμυνας.

Μπροστά τους αναμένεται να είναι οι Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο, με τον Φορτούνη να συμπληρώνει την τριάδα στα χαφ. Στα άκρα της επίθεσης το προβάδισμα το έχουν οι Φουστέρ και Σεμπά, ενώ ο Ιντέγε θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Η προπόνηση της Τρίτης (1/3) είναι προγραμματισμένη για το πρωί (10.30).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ