ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τηλεφωνικές "ενοχλήσεις"σε παίκτες του Ολυμπιακού από το εξωτερικό λόγω Σαββίδη!

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι φωτογραφίες του Σαββίδη από το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και αρκετοί ξένοι δημοσιογράφοι τηλεφωνούν στους ξένους ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων" για να μιλήσουν όχι για ποδόσφαιρο, αλλά για τον μεγαλομέτοχο του "Δικεφάλου"!

Για διακοπή του πρωταθλήματος έκανε λόγο η Κυβέρνηση και άρχισαν ήδη οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού να αναρωτιούνται και να ρωτάνε αριστερά – δεξιά, τι σημαίνει αυτό επί της ουσίας...

Το πότε δηλαδή θα ξαναξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν θα αποβληθούν οι ελληνικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και επίσης αναρωτιόντουσαν για ποιο λόγο να σταματήσουν οι αγώνες, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ ήταν πρωταγωνιστής εκτός των τεσσάρων γραμμών στα ντέρμπι με Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι τα τηλέφωνά τους έχουν πάρει... φωτιά τις τελευταίες ώρες! Οι φωτογραφίες με τον Ιβάν Σαββίδη και το περίστροφο στη ζώνη του έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου και οι ξένοι δημοσιογράφοι δεν έχασαν καθόλου χρόνο, πιάνοντας δουλειά...

Έχουν καλέσει αρκετούς από τους ξένους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για να τους μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα! Οι ερωτήσεις τους δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά με τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής (11/3) στην Τούμπα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν από δύο εβδομάδες, αλλά προς τιμήν τους οι ποδοσφαιριστές που δέχτηκαν τηλεφωνικές κλήσεις από ξένα ΜΜΕ για να μιλήσουν για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα, το απέφυγαν ευγενικά για να μην δημιουργήσουν περαιτέρω πρόβλημα στην (όποια) βιτρίνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μόνο ο Μάρκο Μάριν μίλησε σε εφημερίδα της Βρέμης και έδωσε χαρτί και καλαμάρι τι ακριβώς συνέβη στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Τώρα όμως δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να διαβάσουμε συνεντεύξεις ξένων παικτών ή ακόμα και του Γκαρθία για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επί αθηναϊκού εδάφους οι "ερυθρόλευκοι" παρακολούθησαν τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Είχε επιστρέψει η αποστολή από τα Χανιά. Κι όταν είδαν τις σκηνές με τον Λούμπος Μίχελ και τον Σαββίδη με το όπλο στη ζώνη, έπαθαν σοκ! Δεν πίστευαν στα μάτια τους...

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα έξι posts του Καραπαπά για τα γεγονότα στην Τούμπα
Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Γιάννη Βούλτση
Θεοδωρίδης: "Κύριε Τσίπρα και όλη η κυβέρνηση, αφήστε ήσυχο τον Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ