ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θλάση ο Ντομίνγκες!

Θλάση ο Ντομίνγκες!
INTIME SPORTS

Χάνει σίγουρα Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα ο Αργεντινός. Εξαιρετικά αμφίβολος και με Άρσεναλ. Πρόλαβε τα χειρότερα, ζητώντας αλλαγή από τον Σίλβα με το που τον "τσίμπησε" ο τετρακέφαλος.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα, αλλά όπως και να το κάνουμε, μία θλάση ποτέ δεν είναι… ευπρόσδεκτη. Θλάση έχει λοιπόν ο Τσόρι. Δεν φαίνεται να είναι βαριάς μορφής, αλλά θέλει τουλάχιστον ένα δεκαήμερο για να ξαναμπεί δειλά-δειλά σε ρυθμό προπονήσεων.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι χάνει την Ξάνθη την Τρίτη (22/9), χάνει τον ΠΑΣ Γιάννινα (26/9) και είναι εξαιρετικά αμφίβολος και με την Άρσεναλ στο Λονδίνο (29/9). Θα πρέπει να δώσει τρομερή μάχη με τον χρόνο για να καταφέρει να δώσει το παρών στο ματς του Εμιρέιτς. Με λίγα λόγια, μοιάζει με ένα μικρό θαύμα. Θα το παλέψει όμως όσο μπορεί στο Ρέντη για να προλάβει.

Αξίζει να τονίσουμε πάντως ότι ήταν τυχερός στην ατυχία του. Κι αυτό, γιατί κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι κάτι δεν πάει καλά με τον τετρακέφαλό του. Με το που ένιωσε το "τσίμπημα", πήγε κατευθείαν στον πάγκο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ. Βρήκε την ευκαιρία εκείνη τη στιγμή να ζητήσει και από τον Σίλβα να τον αντικαταστήσει άρον-άρον.

Αν συνέχιζε στο ματς, τότε δεν αποκλείεται ο Τσόρι να πάθαινε καμιά βαριά θλάση και να τον έχανε ο Ολυμπιακός για έναν μήνα! Βέβαια, και τώρα με την ελαφριάς μορφή θλάση που έχει, είναι πιθανό να γυρίσει αρχές Οκτωβρίου στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών, αλλά όπως και να ‘χει, ουσιαστικά πρόλαβε τα χειρότερα.

"Δυστυχώς θα μείνω εκτός μερικές ημέρες. Ώρα να αποθεραπευτώ και να συνεχίσω!", έγραψε ο ίδιος στο facebook.

Lamentablemente tocara estar unos días fuera!!, ahora a recuperar y seguirUnfortunately I have to stop for some days!! It's time to recover and keep going!

Posted by Alejandro 'Chori' Domínguez on Thursday, 17 September 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ