ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέος: "Σε 6-7 μήνες η επάνοδος του Φορτούνη"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, σήμανε μετά την επιτυχημένη επέμβαση στον Κώστα Φορτούνη την αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του αρχηγού των ερυθρόλευκων, την οποία εκτίμησε σε έξι με επτά μήνες.

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, υποβλήθηκε ο Κώστας Φορτούνης το πρωί του Σαββάτου (20/7).

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων πόζαρε στα καρέ χαμογελαστός, με υψωμένο τον αντίχειρα, δείχνοντας πανέτοιμος να μπει στη δεύτερη φάση που θα σημάνει την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στη δράση.

Αυτή σήμανε και ο γιατρός της ομάδας του Πειραιά με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας. Εκτίμησε, δε, ότι θα ενταχθεί σταδιακά σε πρόγραμμα ενσωμάτωσης με την ομάδα σε έξι με επτά μήνες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

"Σε επιτυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο, υποβλήθηκε το Σάββατο 20/7, ο αρχηγός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Κώστας Φόρτουνης.

Ο γιατρός της ομάδας μας, Χρήστος Θέος, ο οποίος πραγματοποίησε την επέμβαση, ανέφερε σχετικά:

«Σήμερα στις 07:00 στο θεραπευτήριο «Metropolitan», ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο.

Μια πολύ σημαντική στιγμή για τον ίδιο τον παίκτη, για την ίδια την ομάδα αλλά και για όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Για μας αυτή η μέρα είναι σημαδιακή, γιατί σημαίνει την αρχή της αντίστροφης μέτρησης, για τη σταδιακή επάνοδό του, στην πλήρη δραστηριότητα και στην ένταξή του με την ομάδα.

Η διαδικασία για την πλήρη επάνοδό του, θεωρητικά, δεν μπορεί να είναι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Μετά τους έξι-επτά μήνες, μπορούμε να πούμε πως μπορεί σταδιακά να μπει σε πρόγραμμα ενσωμάτωσης με την ομάδα. Έχει τις καλύτερες συνθήκες για να επανέλθει και μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την επέμβαση, έγινε ένα πάρα πολύ καλό χειρουργείο, από εκεί ξεκινάμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ