ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Χάσαμε πέντε γκολ, δεχθήκαμε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία"

Θεοδωρίδης: "Χάσαμε πέντε γκολ, δεχθήκαμε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία"
EUROKINISSI

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε λόγο για "πέντε σίγουρα γκολ" στο ντέρμπι, υποστήριξε ότι το 0-0 ήταν θετικό αποτέλεσμα στο τέλος, πρόσθεσε ότι δέχθηκε συγχαρητήρια από την ΑΕΚ για τη φιλοξενία και τέλος έκανε κι επίθεση για δημοσιεύματα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε για το 0-0 με αντίπαλο την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", τονίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" ήταν τυχεροί στην ατυχία τους, επειδή δεν τους "τιμώρησε" η μπάλα για τις χαμένες ευκαιρίες.

"Όταν χάνει μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πέντε σίγουρα γκολ από τα δύο μέτρα, τότε η μπάλα τιμωρεί. Είμαι ευχαριστημένος για το 0-0 μετά από αυτό που έγινε. Στο 1ο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Το 0-0 είναι καλό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ και για εμάς, που με 1-1 περνάμε. Οι μεγάλες ομάδες δεν στέκονται εκεί. Εμάς μας απασχολεί το πρωτάθλημα. Αν το 0-0 ήταν για το πρωτάθλημα, θα στενοχωρούμασταν πολύ. Το 0-0 είναι για το κύπελλο κι είναι αποτέλεσμα που ανατρέπεται από μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δεν φοβόμαστε ούτε μέσα εκεί ούτε πουθενά".

Πρόσθεσε ότι η ΑΕΚ έδωσε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία και κάλεσε τους "κιτρινόμαυρους" για αντίστοιχες καταστάσεις στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ: "Πήραμε συγχαρητήρια από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και την ΑΕΚ. Μακάρι στο γήπεδό μας να διεξάγονται τέτοια ντέρμπι. Ήταν άψογοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, πρέπει να ομολογήσω. Δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο. Μπήκαν στα αποδυτήρια και δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό. Προκαλώ οποιονδήποτε από τους διαιτητές ή την ΑΕΚ να πει κάτι. Τα αποδυτήρια των διαιτητών και της ΑΕΚ ήταν ανοιχτά και έβλεπαν τα πάντα. Ελπίζω το ίδιο πράγμα να γίνει στο ΟΑΚΑ, αν θέλουν αναβάθμιση στο ελληνικό ποδόσφαιρο διάφοροι διαιτητοπατέρες".

Ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας για τη συμπεριφορά του: "Οι φίλαθλοι φώναζαν μόνο για τον Ολυμπιακό, δεν υπήρξε κανένα σύνθημα εναντίον κανενός κι αυτό μετράει. Τέτοια ατμόσφαιρα πρέπει να υπάρχει σε όλα τα γήπεδα στην Ελλάδα. Χίλια ευχαριστώ στους φίλους του Ολυμπιακού που ήταν κόσμιοι, βοήθησαν την ομάδα με φωνές μόνο. Πιστεύω ότι και στην Τρίπολη θα κάνουν το ίδιο".

Τέλος, απάντησε σε διάφορα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που τον αφορούν: "Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία. Το αποφεύγω. Έχουμε δημοκρατία στην Ελλάδα, όμως, πρέπει να το καταλάβουν ορισμένοι, γιατί έγραψαν κάτι ανυπόστατα πράγματα. Θα λέω τη γνώμη μου. Όποιος θέλει αντίλογο, ευχαρίστως. Δεν γίνεται, όμως, να βγάζει λάθος συμπεράσματα εναντίον μου. Έγραψαν διάφορα για το άτομό μου. Είναι ορισμένοι που βγάζουν μόνοι τους συμπεράσματα και αντικατέστησαν δικαστικούς, εισαγγελείς, τους πάντες. Τα περισσότερα είναι μηνύσιμα. Εγώ ουδέποτε έχω παρεκτραπεί. Ξέρω καλά την ελληνική γλώσσα, τη χειρίζομαι καλά. Δεν υπάρχει καμία μομφή σε αυτά που λέω. Είναι φαντασιώσεις όσων θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Όλα αυτά γράφονται από κάτι σάιτ και τα γράφουν κάποιοι που ούτε τις φάτσες τους δεν ξέρω και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φασαρίες πριν από τον αγώνα. Τους διαψεύσαμε κι εύχομαι στο ίδιο γήπεδο να γίνονται πάντα τέτοια ματς όπως το αποψινό, με τις ίδιες συνθήκες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο ΟΑΚΑ θα λύσουν τις διαφορές τους Ολυμπιακός και ΑΕΚ
Χρωστάει…
Τσίκινης για Σιδηρόπουλο: "Ώριμος, έμπειρος, πολύ καλή διαιτησία"
Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού
Γκαρθία: "Λόγω κόπωσης δεν ξεκίνησαν Καρίμ και Μιραλάς"
Ζιλέ: "Μόνο αρνητικό ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε"
Ο Λαμπρόπουλος διέκοψε δηλώσεις για να πάρει φανέλα από τον Θεοδωρίδη
Καμπιάσο: "Στο πρώτο ματς κανείς δεν θέλει να ρισκάρει"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ