ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Το λέω και συγκινούμαι, ο Μαρινάκης είναι ο πατριάρχης του Ολυμπιακού"

ΔΣ SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, χαρακτήρισε ως "πατριάρχη των ερυθρολεύκων" τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εξερχόμενος από το Δ.Σ της Super League Σουρωτή μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο εκ των αντιπροέδρων των "ερυθρολεύκων", Σάββας Θεοδωρίδης, χαρακτηρίζοντας ως "πατριάρχη του Ολυμπιακού" τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Ήμουν πάνω στο συμβούλιο μετά από πάρα πολύ καιρό, έγινε το συμβούλιο, τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Αυτή η καθυστέρηση ήταν κατά την προσωπική μου άποψη "δολοφονική" για το ποδόσφαιρο και δεν χρειάζεται τέτοιου είδους καθυστέρηση για να καλυφθούν άλλα πράγματα. Θέλαμε όλοι να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα από το Σάββατο αυτό που έρχεται και να συνεχιστεί με βάση το πρόγραμμα όπως έχουν κληρωθεί οι ομάδες.

Δεν αλλάζουν, δηλαδή, οι ημερομηνίες. Στον Ολυμπιακό ζούσαμε με μια ρετσινιά άνευ προηγουμένου για έξι χρόνια. Ο κόσμος αυτός, ο λαός, τρέχει πίσω από την ομάδα, πιστεύει σε αυτή την ομάδα. Υπήρχε άνθρωπος - ο πρόεδρός μας ο κύριος Μαρινάκης - του οποίου τα παιδιά του που πηγαίνουν σχολείο σκέφτονται τι έχει περάσει αυτός ο άνθρωπος αυτά τα χρόνια.

Σεβόμουν πάρα πολύ στη δικαιοσύνη. Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη. Απαλλάσσεται ο κύριος Μαρινάκης από όλες τις κατηγορίες, θα σας διαβάσω και το κείμενο. Το λέω και συγκινούμαι. Ο κύριος Μαρινάκης είναι ο πατριάρχης της οικογένειας του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός είναι η πιο έντιμη ομάδα που έχει εμφανιστεί ποτέ, άλλοι είχαν δοσοληψίες με τα λουλούδια. Είμαι 70 χρόνια στον Ολυμπιακό και δεν δέχομαι να υπάρχει η παραμικρή "μαυρίλα".

Σήμερα δικαιωθήκαμε, ο Άρειος Πάγος έβγαλε μια καταπληκτική απόφαση, θα σας τη διαβάσω. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πρέπει να είναι σίγουροι για τον πρόεδρό τους. Εγώ έχω αφιερώσει τη ζωή μου και τα παράσημα τα έχω πάρει μέσα σε μάχες. Ο καθένας με τον τρόπο του, όποιος ασχολείται με τον Ολυμπιακό, δίνει μάχη. Ήθελα να μάθει ο κόσμος την αλήθεια και πώς ταλαιπωρήθηκε ένας άνθρωπος επί έξι χρόνια.

Πρώτος εγώ είχα αντιρρήσεις στους ισχυρισμούς του κυρίου Βασιλειάδη. Κάλεσα και τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον κύριο Βασιλειάδη να βγούμε επί σκηνής, να πει ο καθένας τις απόψεις του γιατί από μπάλα πιστεύω ότι έχω πολλές περισσότερες γνώσεις από όλους αυτούς που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στη ζωή μου έχω πάρει 45 τίτλους με τον Ολυμπιακό, 12 σαν παίκτης, έξι νταμπλ και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Γι' αυτό ήμουν μαζί με το γιο μου το Θόδωρο και το εξαίρετο συμβούλιο εκείνης της εποχής, επικεφαλής της όλης ιστορίας.

Ο Ολυμπιακός συνέχεια θα έχει αντιρρήσεις. Θέλαμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, λέγανε "μα, μου, μα", συμφωνήσαν οι πάντες και τα πάντα. Σας ερωτώ εγώ. Ο Ολυμπιακός είναι πατριάρχης της Ελλάδας κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Και στο ποδόσφαιρο, και στα υπόλοιπα αθλήματα. Εμείς είμαστε παγκοσμίου επιπέδου, πια. Εφέτος έχει υποστεί το μεγαλύτερο κυνηγητό που έχει υποστεί ομάδα όσα χρόνια είμαι εγώ στο ποδόσφαιρο. Έχουν γίνει πράγματα απίθανα. Δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα γιατί συνεχίζεται, αλλά όταν τελειώσει θα σας φωνάξω και σας πω μερικά πράγματα.

Από τον Ολυμπιακό έχουν αφαιρεθεί 14 βαθμοί, δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός είχε άριστη ομάδα φέτος, είχαμε ελλείψεις, δεν παίξαμε καλά. Είμαι πολύ συγκινημένος από αυτό το χαρτί. Αυτή τη στιγμή νιώθω υπερήφανος που είμαι Ολυμπιακός και ηγούμεθα αυτού του κόσμου.

Ο άνθρωπος έχει βάλει τόσα λεφτά στον Ολυμπιακό, όλος ο κόσμος τον λατρεύει. Πήρε τις εκλογές στον Πειραιά με την πρώτη, όταν όλοι παιδεύονται δεκαετίας να βγουν.

Όλα αυτά παίζουν ρόλο. Θέλω όλα να πάνω κατ' ευχήν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που βλέπω πολύ δύσκολο. Έχουμε μπει σε μαύρες εποχές, σε καμία πρόβλεψη δεν έχω πέσει έξω. Το είχα πει και στον ΠΑΟΚ πριν ξεκινήσει το ματς. Η ζημιά θα γίνει από τα επίσημα. Δεν με άκουσαν, την πλήρωσε ο ΠΑΟΚ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ