ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Προπονητής και βοηθοί είναι Ολυμπιακάρες, ξεφτιλίστε τους όλους"

Θεοδωρίδης: "Προπονητής και βοηθοί είναι Ολυμπιακάρες, ξεφτιλίστε τους όλους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, πέρα από τον Γιάννη Βρέντζο, έδωσε το παρών και ο Σάββας Θεοδωρίδης για να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του Ολυμπιακού και να καλωσορίσει τον Βασίλη Βούζα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν το απόγευμα της Δευτέρας (6/3) την πρώτη τους γνωριμία με τον Βασίλη Βούζα και ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε δουλειά, συγκέντρωση και τους εξέφρασε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό τους.

Την εμπιστοσύνη της εξέφρασε και η διοίκηση των Πειραιωτών μέσω του Γιάννη Βρέντζου. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, αυτό που ζήτησε απ' όλους, ήταν επειδή έρχονται εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια, να είναι όλοι μια γροθιά, ενώ καλωσόρισε και το νέο προπονητικό τιμ των Πειραιωτών

Παράλληλα, στου Ρέντη βρέθηκε και ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, προκειμένου να δώσει τον δικό του τόνο στη νέα κατάσταση στην ομάδα και με τον τρόπο του έστειλε μήνυμα ενότητας για την συνέχεια της σεζόν.

"Πάμε όλοι γερά για την Πέμπτη με την Μπεσίκτας. Έχουν λυγίσει άλλες κι άλλες ομάδες στο Καραϊσκάκη, πολύ μεγαλύτερες. Ο νέος προπονητής και οι βοηθοί του είναι Ολυμπιακάρες και έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη μας.

Πάντα θα κάνουν το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Και το ίδιο θέλουμε να κάνετε κι εσείς. Έχουμε και υλικό και όλα όσα χρειαζόμαστε για να πάμε μπροστά. Μπορείτε να τους ξεφτιλίσετε όλους, είστε παικταράδες", ανέφερε στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ