ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θεοδωρίδης: "Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, οι άλλοι που τρώνε τρία και τέσσερα;"

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Θεοδωρίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης υποστήριξε ότι οι άλλες ελληνικές ομάδες ξεφτίλισαν τη χώρα στην Ευρώπη, δήλωσε ότι η Μίλαν έπρεπε να δεχτεί άλλα τρία γκολ και ότι το εφετινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός. (VIDEO)

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, δήλωσε μετά το 3-1 της ομάδας του σε βάρος της Μίλαν και την πρόκριση στους "32" του Europa League: " Οι υγιείς φίλαθλοι, τα 10 εκατ., δεν αναρωτιούνται αν αυτή η ομάδα δεν δικαιούται το πρωτάθλημα με τις διαιτησίες που γίνονται και όλα αυτά τα αίσχη; Κοιτάξτε κατάντημα.

Το ελληνικό πρωτάθλημα μάζεψε μηδέν βαθμούς από την ΑΕΚ, τρεις από τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είναι ομαδάρα, δέκα βαθμούς και πρόκριση. Έχει προεδράρα, έχει κόσμο τρομακτικό. Χάθηκε η μπάλα σήμερα. Έπρεπε να φάει άλλα τρία η Μίλαν. Ό,τι και του κάνουν οι διαιτητές, πρέπει όλοι να φύγουν από το πρωτάθλημα. Πρέπει να παραιτηθούν μόνοι τους. Γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι. Τα παιδιά του Ολυμπιακού έχουν τρελαθεί από τις αδικίες. Με πήραν Παναθηναϊκοί, ΑΕΚτσήδες και μου έδωσαν συγχαρητήρια. Είναι δυνατόν να μην παίρνει το πρωτάθλημα; Ποιος θα το πάρει; Οι άλλοι που τρώνε τρία και τέσσερα και μας έχουν ξεφτιλίσει; Ο Ολυμπιακός θα πάρει ρο πρωτάθλημα, θέλουν δε θέλουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ