ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Όσο απέχουμε από Μπαρτσελόνα, απέχουν οι άλλοι από εμάς"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, υποστήριξε ότι η απόσταση από Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, είναι ίση με αυτή των "ερυθρολεύκων" από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε να "κοιτάξει στα μάτια" ευρωπαϊκά "θηρία" όπως την Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους έμεινε ο εκ των αντιπροέδρων των "ερυθρολεύκων", Σάββας Θεοδωρίδης. Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι Πειραιώτες θα φθάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Κάναμε αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, θα μπορούσε το ματς να είναι κάλλιστα ισοπαλία. Κοιτάμε το μέλλον, πλέον. Σκεπτόμαστε μόνο το πρωτάθλημα. Ο νους μας πρέπει να είναι στο Αγρίνιο και το ματς με τον Παναιτωλικό. Είναι δυσανάλογη η μάχη με τέτοιες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Είμαι ευχαριστημένος, σήμερα τα παιδιά έκαναν, ο,τι μπορούσαν.

Χάρηκα που ο κόσμος φώναζε για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να το κατακτήσουμε, θα είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα. Ξέρουμε το τι θα ακολουθήσει, δεν φοβάμαι για το πρωτάθλημα. Όσο εμείς είμαστε πίσω από τη Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους, τόσο είναι οι άλλες ελληνικές ομάδες πίσω από τον Ολυμπιακό.

Δείξαμε με τη βράβευση του Μπουφόν πώς είναι το ποδόσφαιρο. Εκτός από το γεγονός ότι ήταν ο μεγαλύτερος τερματοφύλακας τα τελευταία 15 χρόνια, ήταν πραγματικός τζέντλεμαν, είχε ήθος.

Θα μάθει ο κόσμος για τη διαιτησία. Έχω φυλαγμένες τις κασέτες του πρώτου γύρου. Ήταν μια ευχάριστη βραδιά, μόνον ο Ολυμπιακός μπορεί να ανταγωνιστεί αυτές τις ομάδες. Από εδώ και εμπρός, όλοι θέλω να σκέφτονται μόνο το πρωτάθλημα", υποστήριξε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ