Θεοδωρίδης: "Ο παρατηρητής παραδέχτηκε ότι δεν ήταν πέναλτι"

Θεοδωρίδης

Θεοδωρίδης: "Ο παρατηρητής παραδέχτηκε ότι δεν ήταν πέναλτι"

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, αποκάλυψε ότι ο παρατηρητής διαιτησίας του είπε μπροστά στους τρεις ρέφερι πως δεν ήταν πέναλτι αυτό που δόθηκε στον Παναθηναϊκό.

Στη διαιτησία και συγκεκριμένα στη φάση του πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό στάθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα προχώρησε και σε μία αποκάλυψη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου ο παρατηρητής διαιτησίας του είπε μπροστά στους τρεις ρέφερι πως δεν ήταν πέναλτι αυτό που δόθηκε στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, το διαιτητικό τρίο του ζήτησαν συγγνώμη εκ των προτέρων και του συνεχάρη που το παραδέχτηκαν μπροστά στον παρατηρητή διαιτησίας, κ. Σταύρο Φλώτσιο (ΕΠΣ Βοιωτίας).

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: "Αηδίασα σήμερα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει, ο παρατηρητής διαιτησίας με φώναξε ενώπιον των διαιτητών και είπε πως δεν ήταν πέναλτι του Παναθηναϊκού. Οι διαιτητές ήταν επιφυλακτικοί αλλά εκ των προτέρων μου ζήτησαν συγγνώμη αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, από τα πέντε εκατομμύρια φιλάθλους του Ολυμπιακού. Μου συμβαίνει πρώτη φορά αυτό, τους συγχαίρω, το παραδέχθηκαν ενώπιον των παρατηρητών της Σούπερ Λιγκ. Η συμπεριφορά τους με εξέπληξε. Θα είναι καλό να συνεχιστεί αυτή η ιστορία και να αποδοθούν τα νόμιμα, να δουν όλοι ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα. Όφειλα να το φέρω στη δημοσιότητα.

Θα δουν οι διαιτητές και όπως μου είπαν θα έρθουν να ζητήσουν συγγνώμη, μου είπαν πως δεν έχουν δικαίωμα να μιλήσουμε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Πιστεύω και το είπα, πως δεν υπήρχε πέναλτι, είναι έξω από τη μεγάλη περιοχή".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24