ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Ο Μπουφόν μού είπε πως είναι θαύμα αυτός ο Ολυμπιακός"

Θεοδωρίδης: "Ο Μπουφόν μού είπε πως είναι θαύμα αυτός ο Ολυμπιακός"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αποκάλυψε πως ο Τζανλουίτζι Μπουφόν εντυπωσιάστηκε απ' την εικόνα του Ολυμπιακού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα, εξαπολύοντας τα βέλη του προς τους Σιδηρόπουλο, Καλογερόπουλο και Βάτσιο.

Ο Ολυμπιακός στάθηκε εξαιρετικά για περίπου 70 λεπτά, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 2-0 απ' τη Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σάββας Θεοδωρίδης, με ενθύμιο τη φανέλα του Τζανλουίτζι Μπουφόν, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αποκάλυψε πως ο θρύλος της "Γιούβε" του αποκάλυψε πως έμεινε εντυπωσιασμένος απ' την εικόνα των "ερυθρολεύκων".

"Ο Μπουφόν, ένα καταπληκτικό παιδί, τα είχε χαμένα με το πόσο καλός ήταν ο Ολυμπιακός, δεν το περίμενε μετά τα όσα πέρασε να παρουσιαστεί έτσι. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ήταν ένα θαύμα αυτό που συνέβη, αφού η Γιουβέντους είναι παντοδύναμη, είδα τα τρόπαιά της και τρόμαξα. Ο πρόεδρος έκανε άγια που άλλαξε σε μια μέρα τον προπονητή. Μας αποθέωσε όλο το γήπεδο. Θα πάμε μπροστά, έχουμε καταπληκτικό υλικό. Τώρα θα κυνηγήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τον Τάκη Λεμονή, εγώ τον ήθελα από το καλοκαίρι".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και γενικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Ήμασταν χάλια την Κυριακή από το κυνηγητό του Σιδηρόπουλου. Τώρα όμως φτιάχνουμε ομάδα και μέχρι τον Δεκέμβριο θα είμαστε πρώτοι. Μόνο τη διαιτησία φοβόμαστε. Δεν μιλήσαμε, αλλά πρέπει να φύγουν Κουκουλάκης και Δέδες από την ΚΕΔ. Αν δεν φύγουν δεν θα ξεβρομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα δούμε μπάλα. Άλλοι βέβαια τούς έδωσαν την ευκαιρία να τα κάνουν".

Στη συνέχεια, μιλώντας στην COSMOTE TV, ανέφερε, μεταξύ άλλων: "Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Παίξαμε σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο, ο οποίος φώναζε απ' το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μίλησα αρκετή ώρα με τον Μπουφόν και μου είπε πως είναι θαύμα πως παρουσίασε τέτοια εικόνα ο Ολυμπιακός, παρά το γεγονός πως άλλαξε πριν από μία ημέρα προπονητή. Τα παιδιά αντεπεξήλθαν εξαιρετικά. Όσο κάνει ο Ιγκουαΐν, κάνει όλη η ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει μόνο απ' τις κακές διαιτησίες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μόνο αν τον ανακόπτουν οι Κουκουλάκηδες, οι Δέδες και οι τρεις αστυνομικοί. Τα πονηρά σφυρίγματα ο Σιδηρόπουλος να τα κάνει αλλού. Σε όλα τα ματς με την ΑΕΚ βάζουν τον Καλογερόπουλο και τον Σιδηρόπουλο. Και τώρα το νέο φρούτο, το Βάτσιο. Να προσέχουν γιατί είναι κι οι τρεις αστυνομικοί. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πρωτοφανή πράγματα. Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει σε παίκτες κι όχι σε άλλα πράγματα. Δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα στα χέρια. Κάνουν διεθνή τον διαιτητή που έδωσε πέναλτι-μαϊμού".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ