ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Μια ομάδα μόνος του ο Τουρέ"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, υποστήριξε ότι ο Γιαγιά Τουρέ είναι "μια ομάδα μόνος του" και χαρακτήρισε τη μεταγραφή του "κολοσσιαία".

Ο Ολυμπιακός νίκησε 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται στον "αστερισμό" της επιστροφής του Γιαγιά Τουρέ.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, υποστήριξε ότι είναι "ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο" με την έλευση του Ιβοριανού.

"Είναι μια μεγάλη ημέρα, ο Τουρέ συγκινήθηκε. Με αγκάλιασε και με φιλούσε. Τι να πούμε γι' αυτόν τον παίκτη. Είναι μια ομάδα μόνος του. Καταπληκτικός, συνεπής, λατρεύει τον Ολυμπιακό. Τον είδατε, τρελάθηκε. Πώς να μην τρελαθεί με τόσο κόσμο; Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των Ολυμπιακών τον πρόεδρο για την κολοσσιαία μεταγραφή που έκανε.

Εμείς τον πρωτοπήραμε άγνωστο πριν από τόσα χρόνια, τώρα ξαναγύρισε στη μεγάλη του αγάπη τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να δείτε πώς αγκάλιαζε εμένα και τον Κούλη Δουρέκα.

Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος σήμερα. Θέλω όλοι οι Ολυμπιακοί να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, να είμαστε όλοι μια γροθιά. Δεν θέλω να μιλήσω γι' άλλα πράγματα που γίνονται και κάποιοι εθελοτυφλούν. Ο Ολυμπιακός με την ομάδα που αντρικά και τίμια δεν έχει ανάγκη από κανέναν. Γι' αυτό και φωνάζω τόσο καιρό για ξένους διαιτητές. Ξένοι διαιτητές. Δεν μπορεί να ξοδεύουν κάποιοι τόσα λεφτά.

Δεν θέλω ν' ανοίξω συζήτηση για τη διαιτησία. Μετά τον τελικό εκείνο τον περίεργο που ο καθένας ήθελε το δικό του διαιτητή, ο Περέιρα είπε για ξένους διαιτητές. Ξένοι διαιτητές λοιπόν. Δεν μπορεί να ξοδεύει τόσα χρήματα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού...", αναλυτικά όσα είπε ο Γιαγιά Τουρέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τουρέ: "Δύσκολο να αρνηθείς πρόταση από την οικογένεια σου"
Μαρτίνς: "Έρχεται με διάθεση να βοηθήσει την ομάδα ο Τουρέ"
Πρώτα με... ακουαφόρτε
Αγκαλιά με τους νέους του συμπαίκτες πανηγύρισε ο Τουρέ (VIDEO)
Σαν σε περίπατο ο Ολυμπιακός, 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα
Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Γιαγιά Τουρέ
Τρελάθηκε ο Σέλουκ με την υποδοχή Τουρέ (VIDEO)
Αποθεωτική υποδοχή του Γιαγιά Τουρέ
Ο διάλογος του Τουρέ με το δημοσιογράφο της NOVA (VIDEO)
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ