ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Κάναμε περήφανη όλη την Ελλάδα"

Θεοδωρίδης: "Κάναμε περήφανη όλη την Ελλάδα"
Θεοδωρίδης INTIME SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για μια νίκη που προήλθε από μια καταπληκτική εμφάνιση του Ολυμπιακού και η οποία είναι σημαντική όχι μόνο για τους "ερυθρόλευκους" αλλά γιατί υψώνει το ηθικό της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του αμέσως μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού μέσα στο Λονδίνο μίλησε για μια πολύ σπουδαία νίκη που έχει σημασία για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο για τους "ερυθρόλευκους". Αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η ομάδα του Σίλβα αλλά και τα συγχαρητήρια που δέχτηκε απ' όλους για την εικόνα της ομάδας του λιμανιού.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη που έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τα 5 εκ. και πλέον φίλους του Ολυμπιακού. Κάναμε περήφανη όλη την Ελλάδα και αυτό πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους κάποιοι που με ψεύτικα δημοσιεύματα προσπαθούν να σπιλώσουν την Ελλάδα.

Η ομάδα ήταν εκπληκτική απόψε και έπαιξε στα ίσια την Άρσεναλ. Παρότι δεχθήκαμε την ισοφάριση δυο φορές τα παιδιά τα έδωσαν όλα και όπως μου έλεγαν και οι Άγγλοι δημοσιογράφοι δεν περίμεναν να δουν μια τόσο δυνατή ομάδα με τόσο καλή άμυνα.

Μπορούμε να κάνουμε πολλές τέτοιες νίκες και να υψώσουμε το ηθικό της πατρίδας μας που περνάει τόσα. Αυτό πρέπει να το κοιτάνε ορισμένοι γιατί με τέτοιες νίκες ανεβαίνει το ελληνικό μεγαλείο στην Ευρώπη.

Τελείωσε αυτό το ματς για εμάς. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, ξέρετε ότι εγώ κυνηγάω το πρωτάθλημα γιατί αλλιώς δεν βγαίνεις στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Εμείς θα πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο στην Τούμπα και όσοι έχουν στο μυαλό τους να κάνουν αλητείες να το ξεχάσουν γιατί πλέον έχει αλλάξει και ο αθλητικός νόμος. Θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι γιατί βλέπω ότι και ο ΠΑΟΚ είναι ανεβασμένος, ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ