ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Φτάσαμε τους 13 βαθμούς για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου"

CHAMPIONS LEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αποθέωσε τον Ολυμπιακό μετά το 4-0 επί της Κράσνονταρ, τονίζοντας πως παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο και έκανε ειδική μνεία στους βαθμούς που χαρίζουν στην Ελλάδα οι Πειραιώτες.

Έναν Ολυμπιακό να τον πιεις στο ποτήρι αντίκρισαν οι φίλοι του που γέμισαν το "Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τετάρτης και απόλαυσαν το φοβερό και τρομερό 4-0 επί της Κράσνονταρ και φυσικά η εμφάνιση αυτή δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει ενθουσιασμό και στον Σάββα Θεοδωρίδη.

"Απόψε ήταν μια από τις μεγαλύτερες βραδιές στην ιστορία του Ολυμπιακού που ισοπέδωσε μια καταπληκτική ομάδα. Δεν απέκλεισε τυχαία την Πόρτο η Κράσνονταρ.

Αποδείξαμε σήμερα τις δυνατότητες που έχουμε σαν Ολυμπιακός αν και ακόμη θέλουμε δουλειά. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί είχαν και οκτώ παιχνίδια ενώ εμείς τέσσερα.

Τα παιδιά δώσανε τον εαυτό τους και η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στους φιλάθλους μας. Ήταν καταπληκτικοί, πρέπει να τους συγχαρώ και πάλι", δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, και πρόσθεσε με νόημα:

"Έχω πει ότι η φωνή "Ολυμπιακός" φτάνει και τα σβήνει όλα τα άλλα. Και πάλι συγχαρητήρια, όπως και στον Φορτούνη που ήταν μαζί μας σήμερα. Ο προπονητής ήταν καταπληκτικός, οι παίκτες υπερέβαλαν εαυτόν, φτάσαμε τα πέντε σερί ματς χωρίς να δεχθούμε γκολ ενώ παίζουμε και με τόση ευχέρεια στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο και δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες. Πήρε 13 βαθμούς στα προκριματικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Photo Credits: Eurokinisi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: H κριτική των ερυθρόλευκων
Ολυμπιακός: Αήττητος σε 15 σερί ματς προκριματικών
Σεμέντο: "Πάμε στη Ρωσία σαν να είναι 0-0"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ