ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει τον Ρομαό στο κέντρο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ρομαό EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι θα τσεκάρει Ρέτσο – Βούκοβιτς στις δύο προπονήσεις που απομένουν, για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις ως προς τη θέση που θα χρησιμοποιηθεί ο Ρομαό (στη μεσαία γραμμή ή ή στο κέντρο της άμυνας), το βράδυ της Τρίτης (25/7, 21.45) κόντρα στην Παρτίζαν.

Δύο μέρες και... σήμερα απέμειναν για τον πρώτο “τελικό” του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι. Το βράδυ της Τρίτης (25/7, 21.45) οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να κάνουν το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στα playoffs του Champions League,με τον Μπέσνικ Χάσι να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα ήθελε να παρατάξει κόντρα στην Παρτίζαν.

Ποια θα ήταν η ιδανική ενδεκάδα σύμφωνα με τα “θέλω” του Χάσι; Ο Καπίνο στα γκολπόστ, οι Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς και Κούτρης στην τετράδα της άμυνας, οι Ρομαό και Οφόε στα χαφ, ο Φορτούνης μπροστά τους, ο Πάρντο ή ο Καρσελά δεξί εξτρέμ, ο Μάριν αριστερό και ο Μπεν στην κορυφή.

Αυτό – επαναλαμβάνουμε – θα ήταν το ιδανικότερο σενάριο. Υπάρχουν όμως ένα σωρό “αλλά”. Ο Χάσι αυτή τη στιγμή έχει στο μυαλό του τον Ρομαό για το κέντρο της άμυνας εξαιτίας των ξαφνικών προβλημάτων που “έσκασαν” με τους στόπερ. Ο Μποτία είναι τραυματίας, ο Ρέτσος ναι μεν προπονείται κανονικά αλλά είχε ένα δεκαήμερο εκτός, ο Βούκοβιτς ακόμα δεν έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής κατάστασης και ο Σισέ που δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, σαν να πήγε λίγο πιο πίσω στις επιλογές εξαιτίας της επιπολαιότητας που έδειξε στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι ο Σισέ δεν υπολογίζεται για βασικός. Υπάρχει ως σκέψη, αλλά ακόμα δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο ο κόουτς. Προηγούνται οι υπόλοιποι... Το συμπέρασμα είναι το εξής: Ο Χάσι θα περιμένει ακόμα και έως το πρωί της Τρίτης (25/7) για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα. Θέλει να κρατήσει τον Ρομαό στο κέντρο μαζί με τον Οφόε, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να “κοντύνει” το σχήμα. Αν παίξει ο Τογκολέζος στο κέντρο της άμυνας, τότε δίπλα στον Οφόε θα περάσει ο Σιώπης.

Η Παρτιζάν έχει αρκετά ψηλά κορμιά και όσο να 'ναι, όλα αυτά τα έχει στο μυαλό του ο Χάσι. Θα περιμένει λοιπόν να δει τους Ρέτσο και Βούκοβιτς στις επόμενες δύο προπονήσεις και αναλόγως θα πράξει. Θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, μήπως καταφέρει και κρατήσει τελικά τον Ρομαό στον άξονα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Davide Μassa σφυρίζει στο Παρτίζαν - Ολυμπιακός
Ο Τζούκιτς για Λεονάρντο και Σουμά
"Πολυβόλο" στην πρεμιέρα η Παρτίζαν

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ