ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Θέλει Οφόε η Σπόρτινγκ"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ - ΟΣΦΠ / ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ(Α) ΡΙΣΤΟΦΣΚΙ(Δ) / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ - ΟΣΦΠ / ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ(Α) ΡΙΣΤΟΦΣΚΙ(Δ) / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, είναι στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Δείτε τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής "O Jogo" για τον Βέλγο του Ολυμπιακού.

Έχουν ακουστεί πολλά για το μέλλον του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε και πράγματι κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί 100% ότι θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον Ολυμπιακό.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αν κι έστειλε το δικό του "μήνυμα" στο Αγρίνιο - παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε από πυρετό ζήτησε από τον Τάκη Λεμονή να αγωνιστεί κόντρα στον Παναιτωλικό κι έπεσε στη "μάχη" στο δεύτερο ημίχρονο - οι μνήμες από τα δημοσιεύματα περί ανασφάλειας στην Ελλάδα είναι νωπές.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, "O Jogo", o 28χρονος Βέλγος μέσος βρίσκεται στο "στόχαστρο" της Σπόρτινγκ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

"Θέλει Οφόε η Σπόρτινγκ"

"Η Σπόρτινγκ πάει για Οφόε" αναφέρει η "O Jogo". Δείτε από το Sport24.gr τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και διεθνή Τύπου.

Άλλωστε, τέθηκε αντιμέτωπος με τα "λιοντάρια" της πορτογαλικής πρωτεύουσας τόσο στις 12 Σεπτέμβρη (2-3) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, όσο και στις 22 Νοέμβρη (3-1) για την 5η αγωνιστική (σκόραρε μάλιστα).

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που το δημοσίευμα αποδειχθεί αληθές, το deal προχωρήσει και ο Οφόε γίνει κάτοικος Λισαβόνας, θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο Europa League (η Σπόρτινγκ τίθεται αντιμέτωπη με την Αστανά στους 32 της διοργάνωσης).

Ο Βέλγος ήλθε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό κατόπιν υπόδειξης του πρώην τεχνικού των "ερυθρολεύκων", Μπέσνικ Χάσι, ορμώμενος εκ Πολωνίας (από τη Λέγκια Βαρσοβίας έναντι 2.500.000 ευρώ) κι έχει συμβόλαιο μέχρι 2020.

Στην τρέχουσα σεζόν έχει 10 συμμετοχές κι ένα γκολ (στο ντέρμπι με την ΑΕΚ) στη Super League Σουρωτή και 10 συμμετοχές και δύο γκολ (απέναντι σε Σπόρτινγκ και Ριέκα) για το Champions League σε προκριματικές φάσεις και ομίλους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ