ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει να σπάσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ο Εμενίκε

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÅÌÅÍÉÊÅ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Εμενίκε EUROKINISSI SPORTS

Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό επιθυμεί να λύσει ο Εμενίκε, την ώρα που θα αποτελέσει παρελθόν και από τη Λας Πάλμας, στην οποία πήγε δανεικός τον Ιανουάριο. Η πρόταση από την Κίνα. Διαβάστε τι αναφέρει το "SCOREΝigeria".

Σύμφωνα με ιστοσελίδα στη Νιγηρία, ο Εμάνουελ Εμενίκε θέλει να σπάσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, την στιγμή που και στη Λας Πάλμας δεν κατάφερε να παίξει λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο. Ο Αφρικανός φορ επιθυμεί να μείνει ελεύθερος και να αναζητήσει τη νέα του στέγη, κάτι βέβαια που δεν θα χαλάσει καθόλου τους Πειραιώτες, μιας και το συμβόλαιό του είναι πολύ "βαρύ" και σε κάθε περίπτωση δυσανάλογο της προσφοράς του

Το "SCORENigeria" αναφέρει πως ο άλλοτε άσος της Φενέρμπαχτσε θέλει να λύσει το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τους "ερυθρόλευκους", επικαλούμενο πηγή δίπλα στον έμπειρο φορ. Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως ο Ολυμπιακός ήταν λάθος ομάδα για τον ίδιο και ότι δεν είχαν υπομονή να τον περιμένουν να πιάσει την καλύτερη απόδοσή του στη χώρα μας.

Μάλιστα, αναφέρεται πως ο Εμενίκε δεν είχε στην Ελλάδα καλή αντιμετώπιση, ακόμα και στο θέμα του τραυματισμού του και πως επίσης και ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν είχε σωστή συμπεριφορά απέναντί του. Γίνεται λόγος και για την ληστεία στο σπίτι του και ότι δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. "Ο Εμενίκε εγκαταλείπει την ελληνική κόλαση", είναι ο τίτλος του άρθρου για τον Νιγηριανό στράικερ.

Μάλιστα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού φέρεται να έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα της Κίνας, η οποία φέτος ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία και η οποία του δίνει σύμφωνα με το "SCORENigeria" το ποσό των 5,6 εκατ. ευρώ το χρόνο, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ασία. Ο Εμενίκε, πέρα από την Ελλάδα, έχει παίξει σε Νότια Αφρική, Ρωσία, Τουρκία, Ντουμπάι και Αγγλία με τη Γουέστ Χαμ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ