ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Θέλει να επιστρέψει στην Παραγουάη ο Καρντόσο"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ατζέντης του Όσκαρ Καρντόσο, Πέδρο Αλδάβε, υποστήριξε ότι στόχος του Παραγουανού φορ του Ολυμπιακού είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το συμβόλαιο του Όσκαρ Καρντόσο με τον Ολυμπιακό λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και ο "Τακουάρα" θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, Παραγουάη, για την επόμενη όπως δήλωσε ο ατζέντης του, Πέδρο Αλδάβε.

"Τελειώνει το συμβόλαιό του και θέλει να παίξει στην Παραγουάη. Θα δούμε τι θα συμβεί. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες, στις οποίες μπορεί να παίξει ο "Τακουάρα". Θα είναι στην Ασουνσιόν σε δέκα ημέρες", υποστήριξε ο Πέδρο Αλδάβε.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η Λιμπερτάδ ενδιαφέρθηκε για τον Παραγουανό φορ του Ολυμπιακού, ωστόσο οποιαδήποτε προσέγγιση κατέστη αδύνατη λόγω της συμβολαιακής του δέσμευσης με τους "ερυθρόλευκους".

Ο Καρντόσο ξεκίνησε την καριέρα του από την 3 de Febrero το 2003 και τη διετία 2004-06 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νασιονάλ Ασουνσιόν. Έκτοτε αγωνίζεται μακριά από την πατρίδα του, σε Αργεντινή (Νιούελς), Πορτογαλία (Μπενφίκα), Τουρκία (Τράμπζονσπορ) και Ελλάδα (Ολυμπιακός).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ