ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τη Δευτέρα στην Ουγγαρία για τη Βάσας ο Βέργος

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΒΑΤΕΝΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Βέργος EUROKINISSI SPORTS

Και η προσεχή σεζόν θα βρει τον Νίκο Βέργο εκτός Ελλάδας. Μετά τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο 22χρονος επιθετικός υπογράφει στη Βάσας της Ουγγαρίας. Τη Δευτέρα (28/8) "πετάει" για Βουδαπέστη.

Ο Νίκος Βέργος θα αγωνιστεί τη σεζόν 2017-2018 στην Ουγγαρία. Ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος ανήκει μέχρι το 2020 στον Ολυμπιακό, θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (28/8) στη Βουδαπέστη, ώστε να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στη Βάσας.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ο στράικερ από το Κιλκίς, ανήκε στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, τη Ρεάλ Καστίγια, με την οποία στο πρωτάθλημα της Segunda B (τρίτη κατηγορία) κατέγραψε 25 συμμετοχές και σημείωσε πέντε γκολ (1373 λεπτά συμμετοχής).

Και το 2015-2016 αγωνιζόταν στην Ισπανία. Είχε υπογράψει στην Έλτσε, η οποία συμμετείχε στη Segunda Division. Μαζί της έπαιξε σε 12 αγώνες και έβαλε δύο τέρματα. Αυτές οι δύο ήταν και οι μοναδικές χρονιές που έπαιξε εκτός των συνόρων και αυτή που θα ακολουθήσει η τρίτη.

Τη Δευτέρα στην Ουγγαρία για τη Βάσας ο Βέργος
Βέργος, realmadrid fc

Με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού ο Βέργος έχει παίξει οκτώ φορές. Πέντε συμμετοχές έκανε το 2013-2014 και άλλες τρεις το 2014-2015. Η Βάσας στην οποία θα υπογράψει έπαιζε αυτό το καλοκαίρι στα προκριματικά του Europa League, αλλά αποκλείστηκε από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας είναι σε εξέλιξη. Σε επτά αγώνες η Βάσας έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες και είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας. Στο ίδιο πρωτάθλημα αγωνίζεται ένας ακόμη Έλληνας επιθετικός, ο Νίκος Ιωαννίδης, ο οποίος υπέγραψε στην Diósgyőr (είναι 2η).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ