ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τεχνικός Διευθυντής Σιόν: "Έγιναν επαφές με Ολυμπιακό, δύσκολα θα φύγει ο Κασάμι"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Τεχνικό Διευθυντή της Σιόν, Μπαρτ Κονσταντέν, ο οποίος επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Παϊτίμ Κασάμι, αλλά δεν έδωσε πολλές ελπίδες ολοκλήρωσης της μεταγραφής.

Ο Ολυμπιακός κινείται την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου για την απόκτηση ενός μέσου που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται κυρίως ως "8", με το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Ο Ελβετός μέσος, που αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2014-16) στους "ερυθρολεύκους", αγωνίζεται στη Σιόν και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Την εφετινή σεζόν είναι εντυπωσιακός, αφού έχει πετύχει 12 γκολ και έχει μοιράσει τρεις ασίστ σε 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το Sport24.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Τεχνικό Διευθυντή της Σιόν, Μπαρτ Κονσταντέν, ο οποίος επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έδωσε πολλές ελπίδες ολοκλήρωσης της μεταγραφής.

"Όντως, υπήρξε επαφή με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό για τον Κασάμι. Ωστόσο, πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή και τον χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο στην Ελβετία. Πρέπει να γίνει κάτι τρελό για να τον χάσουμε", ήταν το σχόλιο του Τεχνικού Διευθυντή της ελβετικής ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Γουλβς ζήτησε τη γνώμη του Sport24.gr για τον Ποντένσε
Ολυμπιακός: Υπέγραψε στη Ντιζόν ο Μπενζιά
Ολυμπιακός: Φουλάρει για Μεριά η Κασίμπασα
Μαγιόρκα: Καλωσόρισμα με φατούρο στον Κούτρη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ