ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέσσερις παίκτες της Ακαδημίας στην εθνική Κ-16

Τέσσερις παίκτες της Ακαδημίας στην εθνική Κ-16
Ολυμπιακός Ρέντη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τέσσερις κλήσεις για παίκτες της Ακαδημίας έφτασαν στον Ολυμπιακό και αφορούν την ενσωμάτωση τους στην εθνική Παίδων, που θα ταξιδέψει στην Τουρκία για το "Aegean Cup".

Τέσσερις παίκτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κλήθηκαν στην εθνική ομάδα Παίδων Κ-16 η οποία θα συμμετάσχει από τις 19 έως τις 24/11 στο διεθνές τουρνουά "Aegean Cup" στην Τουρκία.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι οι: Καραργύρης Ηλίας, Ντότης Βασίλειος, Νικόλης Νικήτας και Σουρλής Βασίλειος.

Ολοκληρώθηκε το Scouting Camp στην Κομοτηνή

Στο δοκιμαστικό της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής των "ερυθρολεύκων" στην Κομοτηνή, συμμετείχαν παιδιά από την πόλη, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, την Ξάνθη, την Δράμα και άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδος.

Το δελτίο Τύπου:

"Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 13-14 Νοεμβρίου το "Scouting Camp" της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή.

Στο "Scouting Camp" συμμετείχαν 102 παιδιά γεννημένα από το 2002 έως το 2005 και τα στελέχη του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να ανιχνεύσουν ταλέντα στην Θράκη αλλά και στη Μακεδονία.

Στο δοκιμαστικό της Ακαδημίας μας, που "φιλοξενήθηκε" στις εγκαταστάσεις της Σχολής του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή, συμμετείχαν παιδιά από την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, την Ξάνθη, την Δράμα και άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδος.

Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αξιολόγησε αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού την οποία αποτέλεσαν, ο Διευθυντής κ. Κυριάκος Καραταϊδης, ο επικεφαλής scouting κ. Γιώργος Αμανατίδης, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Τοπολιάτης, ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20 κ. Αριέλ Ιμπαγάσα και οι προπονητές κ. Τάσος Πάντος, κ. Σωκράτης Κοψαχείλης και κ. Χρήστος Σκαλτσάς.

Στο "Scouting Camp" έδωσε το παρών και ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος ο οποίος μαζί με τον επικεφαλής της Σχολής Κομοτηνής κ. Βασιλειάδη και τον κ. Κωνσταντινίδη φρόντισαν για την άρτια οργάνωση του δοκιμαστικού.

Τα παιδιά που ξεχώρισαν από το δοκιμαστικό θα ειδοποιηθούν άμεσα και θα περάσουν και νέο δοκιμαστικό στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Τέσσερις παίκτες της Ακαδημίας στην εθνική Κ-16
PHOTO STAR KOMOTINI

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταϊδης μιλώντας για το "Scouting Camp" στην Κομοτηνή τόνισε: "Ο Ολυμπιακός είναι σ' όλη την Ελλάδα.

Έχει παντού πιστούς φίλους αλλά έχει παντού και νέα παιδιά που έχουν ως όνειρο να παίξουν στην κορυφαία Ακαδημία της χώρας και στην κορυφαία ομάδα.

Η Θράκη και η Μακεδονία έχουν προσφέρει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γι' αυτό διοργανώσαμε στην Κομοτηνή το Camp.

Για να βρούμε νέα παιδιά που αξίζουν να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού και να τους δώσουμε την ευκαιρία να δουλέψουν σκληρά και να φτάσουν ψηλά. Αυτό που ζητάμε είναι η ποιότητα".

Ο προπονητής της Ακαδημίας κ. Τάσος Πάντος είπε: "Το ταλέντο είναι παντού. Όλα τα παιδιά έχουν δυνατότητες. Εμείς γυρίζουμε την Ελλάδα και την Κύπρο με στόχο να βρούμε παιδιά που έχουν δυνατότητες προκειμένου να τα βοηθήσουμε να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο.

Η παρουσία τόσων σημαντικών προσώπων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου στο Scouting Camp της Κομοτηνής δείχνει το πόσο σπουδαία είναι αυτή η διοργάνωση για εμάς".

Το επόμενο "Scouting Camp" θα "φιλοξενηθεί' στις 18 και 19 Δεκεμβρίου στο Ρέθυμνο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το μέλλον της Ακαδημίας προτεραιότητα στον Ολυμπιακό
Στον πλευρό των οικογενειών των θυμάτων ο Ολυμπιακός
Ζόρζε Ζεζούς: "Πιστεύω όλοι θα είναι έτοιμοι με τον Ολυμπιακό"
Ρομαό: "Πλήρως αλληλεξαρτώμενη η σχέση ομάδας - εξέδρας"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ