ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος ο Μπονγκ

Τέλος ο Μπονγκ
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα το απόγευμα της Παρασκευής (30/1) τη λύση της συνεργασίας της με τον Γκαετάν Μπονγκ.

Τον Αύγουστο του 2013 ο Ολυμπιακός έβαλε στο ρόστερ του τον Γκαετάν Μπονγκ και 16 περίπου μήνες αργότερα ήρθε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, όπως ανακοίνωσε επίσημα η πειραϊκή ΠΑΕ το απόγευμα της Παρασκευής (30/1).

Στην πρώτη του σεζόν με τα ερυθρόλευκα ο 27χρονος Καμερουνέζος μπακ πραγματοποίησε 28 συμμετοχές (2177') για όλες τις διοργανώσεις (Super League, Κύπελλο, Champions League), με απολογισμό 1 γκολ, 1 ασίστ και 3 κίτρινες κάρτες.

Ωστόσο με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013-14, ο Μπονγκ ήταν ξεκάθαρα εκτός πλάνων του Μίτσελ αλλά ο Καμερουνέζος δεν κατάφερε να βρει ομάδα και... ξέμεινε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη κάνοντας ατομικές προπονήσεις.

Ο 27χρονος μπακ είχε κοστίσει ουκ ολίγα χρήματα στον Ολυμπιακό, καθώς η απόκτηση του από την Βαλανσιέν πραγματοποιήθηκε έναντι 900 χιλιάδων ευρώ. Εκείνη τη σεζόν ο Αρτούρ Μαζουακού αντικατέστησε τον Γκαετάν Μπονγκ στο ρόστερ της γαλλικής ομάδας και ένα χρόνο αργότερα ο 21χρονος Γαλλοαφρικανός πήρε εκ νέου τη θέση του Καμερουνέζουν, αυτή τη φορά στο ρίστερ του Ολυμπιακού.

Η συμφωνία των "ερυθρολεύκων" με τον Μπονγκ το καλοκαίρι του 2013 ήταν για τρία χρόνια (30/6/2016), ωστόσο ολοκληρώθηκε σχεδόν 1,5 χρόνο νωρίτερα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γκαετάν Μπονγκ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ