ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος ο Κόντης από τον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÏÓÖÐ / ÊÏÍÔÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÏÓÖÐ / ÊÏÍÔÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της και με τον Χρήστο Κόντη, ο οποίος δύο φορές μέσα στη σεζόν διετέλεσε υπηρεσιακός προπονητής των "ερυθρολεύκων".

Παρελθόν απ' τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Χρήστος Κόντης. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον νεαρό τεχνικό, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σεζόν διατέλεσε δύο φορές πρώτος προπονητής, ύστερα απ' την αποχώρηση των Τάκη Λεμονή και Όσκαρ Γκαρθία.

Ο Κόντης επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο, ως άμεσος συνεργάτης του Τάκη Λεμονή. Στους πέντε αγώνες που κάθισε στον πάγκο των Πειραιωτών, ως πρώτος προπονητής, μέτρησε τρεις νίκες και δύο ήττες.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Χρήστο Κόντη, τον οποίο ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον.

Μετά τη λύση της συνεργασίας ο κ. Κόντης δήλωσε:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τη Διοίκηση, τους συνεργάτες προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, για την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Νομίζω ότι είναι καλύτερα και για μένα, σε αυτό το χρονικό σημείο, να αναζητήσω τη δυνατότητα να είμαι πρώτος προπονητής, σε μία ομάδα, ειδικά τώρα που γέμισα εμπειρίες απο μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός! Εύχομαι στην ομάδα και στον κόσμο της κάθε επιτυχία στο μέλλον"!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ