ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος η σεζόν για τον Μπογιάτα που είναι στη λίστα του Ολυμπιακού

Belgium's Dedryck Boyata reacts after his team won the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Belgium's Dedryck Boyata reacts after his team won the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Czarek Sokolowski) AP

Ο Ντέντρικ Μπογιάτα, που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Σέλτικ με τους Ρέιντζερς και θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το υπόλοιπο της σεζόν.

Ένας παίκτης του οποίου το όνομα συνδέεται με τον Ολυμπιακό στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους είναι ο Ντέντρικ Μπογιάτα της Σέλτικ. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός (μπορεί να παίξει και ως δεξιός μπακ) τραυματίστηκε στον προ ημερών αγώνα της Σέλτικ με τη Ρέιντζερς και τα νέα δεν ήταν καλά.

Όπως παραδέχτηκε ο τεχνικός των Κελτών, Νιλ Λένον, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω μυικού προβλήματος. Ο 28χρονος διεθνής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν δείχνει καμία διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του στη Σέλτικ.

Άλλωστε από το καλοκαίρι ακόμα ήταν φευγάτος από το Celtic Park, δίχως τελικά να πάρει μεταγραφή. Στο παρελθόν ο ύψους 1.88 στόπερ έχει περάσει από Μάντσεστερ Σίτι, Μπόλτον και Τβέντε. Οι "ερυθρόλευκοι" δεδομένα θα κινηθούν για την απόκτηση στόπερ το καλοκαίρι.

Photo credits: AP Photo/Czarek Sokolowski

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ