ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος από τον Ολυμπιακό οι Μάριν, Ένγκελς και Τζούρτζεβιτς

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε την απόφαση να τελειώσουν άμεσα από τον Ολυμπιακό οι Μάριν, Ένγκελς και Τζούρτζεβιτς που επιστρέφουν στην Αθήνα.

Την απόφαση να τελειώσει από τον Ολυμπιακό τους Μάρκο Μάριν, Μπιόρν Ένγκελς και Ούρος Τζούρτζεβιτς πήρε ο Πέδρο Μαρτίνς με τους τρεις ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν άμεσα στην Αθήνα.

Οι τρεις παίκτες δεν θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία αλλά θα επιστρέψουν στη χώρα μας και θα μπουν και αυτοί στο γκρουπ των "κομμένων" καθώς δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Άλλωστε και οι τρεις τους δεν έπαιξαν καθόλου στο φιλικό με τη Γκενκ και αυτό ήταν μια προαναγγελία του τι θα επακολουθήσει σχετικά με την παρουσία και των τριών στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Μια αναμενόμενη εξέλιξη που όμως δεν την περίμενε κανείς στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο αλλά ίσως λίγες μέρες αργότερα και με την επιστροφή της αποστολής από την Ολλανδία.

Ο Πορτογάλος προπονητής όλο αυτό το διάστημα από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι και τα φιλικά στο Βέλγιο τους είχε μαζί του και τους είχε δώσει την ευκαιρία αλλά δεν μπόρεσαν να την εκμεταλλευτούν με αποτέλεσμα πλέον να ανοίγει για αυτούς η πόρτα της εξόδου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ