ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλειωσε του Βούκοβιτς, φεύγει για Βέλγιο!

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΓΚΟΣ ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΓΚΟΣ ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το πρωί της Πέμπτης (13/7) ανακοινώνεται και πετάει για Βέλγιο ο Γιάγκος Βούκοβιτς, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού στο Βέλγιο.

Ολυμπιακός, Κόνιασπορ και Βούκοβιτς έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τις διαπραγματεύσεις για την μετακίνηση του Σέρβου στόπερ από την τουρκική ομάδα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το απόγευμα της Τετάρτης (12/7) ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αφίχθη στην χώρα μας, πέρασε από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ με απόλυτη επιτυχία και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Το πρωί της Πέμπτης (13/7) θα ανακοινωθεί και τυπικά η απόκτηση του Βούκοβιτς από την πειραϊκή ΠΑΕ, ενώ ο πανύψηλος (195 εκ.) στόπερ είναι ήδη με τις βαλίτσες στο χέρι προκειμένου να αναχωρήσει για το Βέλγιο άμεσα και να ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού στο Γκενκ.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το σοβαρό ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων", ο Βούκοβιτς έδειξε με κάθε τρόπο ότι επιθυμούσε τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Είδε τον Ολυμπιακό ως άλμα στην καριέρα του, έχοντας την ευκαιρία να αυξήσει σημαντικά τις οικονομικές του απολαβές, ενώ και ο εκλέκτορας της εθνικής Σερβίας τον συμβούλευσε να κυνηγήσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Οι Πειραιώτες ικανοποίησαν τις απαιτήσεις της Κόνιασπορ, έφτασαν σχετικά εύκολα σε συμφωνία με τον παίκτη και με αυτόν τον τρόπο έδωσαν συνέχεια στο μεταγραφικό ντεμαράζ των τελευταίων δύο εβδομάδων.

Διάστημα στο οποίο ο Ολυμπιακός έβαλε στο ρόστερ του πέντε παίκτες, τους Παναγιώτη Ταχτσίδη, Εμάνουελ Εμενίκε, Μεχντί Καρσελά, Βαντίς Οτζίτζα Οφόε και Γιάγκος Βούκοβιτς!

Να σημειώσουμε ότι αργά το βράδυ της Τετάρτης (12/7), οι Πειραιώτες υποστήριζαν ότι μετά τον Σέρβο στόπερ δεν υπάρχει άλλη μεταγραφή σε εξέλιξη.

120717_osfp from eurokinissi on Vimeo.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ