ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελειώνει του Γκιλιέρμε στον Ολυμπιακό

Barcelona's Lionel Messi, left,  fights for the ball with Deportivo's Guilherme during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Barcelona's Lionel Messi, left, fights for the ball with Deportivo's Guilherme during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP

Ο Γκιλιέρμε ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα, με την πορεία των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λα Κορούνια να έχει μπει στην τελική ευθεία.

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις με τον Γκιλιέρμε. Τόσο άμεσες που μπορεί να υπάρξουν οριστικά νέα ακόμη και ανήμερα Δεκαπενταύγουστου!

Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και αυτό που απομένει είναι να πει το “ναι” και η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γκιλιέρμε βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα των Πειραιωτών.

Πλέον, έχει αντιληφθεί και η Λα Κορούνια ότι πολύ δύσκολα θα βρει καλύτερη πρόταση από αυτή των “ερυθρολεύκων”, με τους Ισπανούς να επιμένουν ότι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχει πέσει και ο Μανώλης Σιώπης.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν είναι σε ανοικτή γραμμή με την ομάδα της Γαλικίας και το παραδέχονται πλέον και στην Ισπανία ότι είναι θέμα ωρών να πραγματοποιηθεί γίνει το“deal”,καθώςείναι τόσο κοντά οι εμπλεκόμενες πλευρές που πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ