ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελειώνει τη μεταγραφή του Αράο ο Ολυμπιακός

Willian Arao of Brazil's Flamengo, left, celebrates after scoring during a Copa Sudamericana soccer match with Chile's Palestino in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 9, 2017. (AP Photo/Liliana Michelena)
Willian Arao of Brazil's Flamengo, left, celebrates after scoring during a Copa Sudamericana soccer match with Chile's Palestino in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 9, 2017. (AP Photo/Liliana Michelena) AP PHOTO/LILIANA MICHELENA

Στην απόκτηση του Γουίλιαν Αράο προχωράει ο Ολυμπιακός, με τον 26χρονο μέσο να αναμένεται στην Ελλάδα το αργότερο μεχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους Πειραιώτες να ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Φλαμένγκο για τη μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο, με ένα ποσό κοντά στα 2,4 εκατ. ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στη χώρα μας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (28/7), ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό και να ντυθεί στα "ερυθρόλευκα".

Ο 26χρονος κεντρικός χαφ θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς το πρωτάθλημα της Βραζιλίας είναι σε εξέλιξη και ο ίδιος θεωρείται ετοιμοπόλεμος.

AP Photo/Liliana Michelena

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ