ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τελειώνει η μεταγραφή του Εντουάρντο στη Σπόρτινγκ"

"Τελειώνει η μεταγραφή του Εντουάρντο στη Σπόρτινγκ"

Ζήτημα χρόνου είναι να ανακοινωθεί από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας η απόκτηση του Εντουάρντο, του Βραζιλιάνου μέσου που ήθελε στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Εντουάρντο της Μπελενένσες ήταν μία από τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τη μεσαία γραμμή στον Ολυμπιακό. Εξ' αρχής, ωστόσο, ήταν μία πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς στη... μέση βρισκόταν και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η οποία σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα " Record" θα έχει ολοκληρώσει την απόκτησή του μέχρι την Κυριακή.

Ο Βραζιλιάνος χαφ έπαιξε στη Μπελενένσες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά τα δικαιώματά του ανήκουν στην Ιντερνασιονάλ και στην Κοΐμπρα (έχουν από 50%). Ο 24χρονος (γεννημένος στις 17 Μαΐου 1995) έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα, σε τέτοιο βαθμό που η Σπόρτινγκ κινήθηκε δυναμικά για να τον αποκτήσει.

Ο Μαρτίνς θεωρούσε πως ο Λατινοαμερικανός θα αποτελούσε τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μπίμπαρς Νάτχο, ο οποίος σύμφωνα με τις ενδείξεις θα αποτελέσει παρελθόν. Όλα αυτά όμως σύμφωνα με τους Πορτογάλους, καθώς η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν επιβεβαιώνει ότι η μεταγραφή στα "λιοντάρια" είναι δεδομένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Λόγω συζύγου ο Βερμάλεν θέλει Premier League"
Δουρέκας: "Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, η Νότιγχαμ Φόρεστ ευθύνη"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ