ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ταυτοποιήθηκαν άλλοι πέντε για τα επεισόδια στο Ρέντη

UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Άλλα πέντε άτομα ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια στο Ρέντη. Ο 31χρονος που συνελήφθη την Τετάρτη (23/10), είπε ότι τα πολεμοφόδια στο σπίτι του ήταν για προσωπική χρήση το Πάσχα.

Συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου για το Youth League.

Άλλα πέντε άτομα ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια, με τις Αρχές να ξετυλίγουν σιγά σιγά το κουβάρι, προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος και να εντοπίσουν όλους όσοι συμμετείχαν στο... ντου που έγινε.

Εξάλλου, ο 31χρονος που συνελήφθη την Τετάρτη (23/10), ανέφερε στην απολογία του ότι τα πολεμοφόδια στο σπίτι του ήταν για προσωπική χρήση για το Πάσχα.

Θυμίζουμε πως σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, φυσίγγια, κροτίδες, φωτοβολίδες, σουγιάδες, μάσκες απόκρυψης προσώπου κ.α. αντικείμενα. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε συνδέσμους φιλάθλων όπου κατασχέθηκαν ξύλινα κονταριά, μεταλλικές ράβδοι, μαχαίρια, μάσκες προσώπου, φωτοβολίδες και αντιασφυξιογόνα μάσκα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ