ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ταχτσίδης: "Αν είχαμε σκοράρει στο πρώτο ματς, θα ήταν εύκολο το δεύτερο"

Ταχτσίδης: "Αν είχαμε σκοράρει στο πρώτο ματς, θα ήταν εύκολο το δεύτερο"
EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης επέρριψε ευθύνες σε όλη την ομάδα του Ολυμπιακού για τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ενώ αρνήθηκε ότι υπάρχει ψυχολογικό ζήτημα απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ταχτσίδης, μίλησε μετά από τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας ότι οι παίκτες των πρωταθλητών είναι απογοητευμένοι.

"Η ΑΕΚ δεν είχε απειλήσει καθόλου μέχρι που δεχθήκαμε το 1ο γκολ, το οποίο δεν το περιμέναμε. Μας έριξε ψυχολογικά. Μετά προσπαθήσαμε να μην φάμε 2ο, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Είμαστε απογοητευμένοι και κοιτάζουμε μπροστά. Αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε στο πρώτο παιχνίδι, θα ήταν εύκολο αυτό. Δεν μπορούμε να πούμε για ευθύνες κάποιου. Όλη η ομάδα φταίει. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, είναι περιττό".

Σε τέσσερα παιχνίδια φέτος μεταξύ των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία, ωστόσο ο διεθνής μέσος δεν θεωρεί ότι υπάρχει ψυχολογικό ζήτημα απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο: "Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να έχεις ψυχολογικό θέμα. Δεν υπάρχει τίποτα, όταν αγωνίζεσαι. Πρέπει να παίζεις για να κερδίσεις, όταν είσαι ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα και κύπελλο. Δεν κοιτάς τι έχει γίνει. Μπαίνεις σε κάθε παιχνίδι χωριστά, για να κερδίσεις. Δεν τα καταφέραμε".

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ"

Ο Δημήτρης Νικολάου αγωνίστηκε βασικός στα στόπερ λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα.

"Κάναμε κάποια λάθη. Δεχθήκαμε γκολ σε χρονική στιγμή που δεν περιμέναμε και μετά ήρθε το 2ο γκολ. Πέσαμε ψυχολογικά. Μετά ήρθε το δικό μας γκολ κι από εκείνη τη στιγμή προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι κι αυτό το τελικό αποτέλεσμα".

"Δεν χάνουμε την ταυτότητά μας. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Υποχρέωσή μας είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και στο τέλος θα δούμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ