ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ταξίδεψε στην Αγγλία με αεροπλάνο της Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Αγγλία με ιδιωτικό αεροσκάφος της Λίβερπουλ ταξίδεψε την Κυριακή (9/8) ο Κώστας Τσιμίκας, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή του στους Reds από τον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ βρίσκεται στην τελική ευθεία . Οι δύο ομάδες συζητούν τις λεπτομέρειες ενός σπουδαίου για το ελληνικό ποδόσφαιρο deal, με τον Έλληνα αριστερό μπακ να βρίσκεται ήδη στην Αγγλία για να περάσει τις αμέσως επόμενες μέρες από ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους νυν πρωταθλητές κόσμου, Ευρώπης και Αγγλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Τσιμίκας ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροσκάφος που έστειλαν στην Ελλάδα οι Reds, δείγμα της επιθυμίας τους να ολοκληρώσουν άμεσα την απόκτησή του. Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε θέσει ως προτεραιότητα την προσθήκη ενός νεαρού αριστερού μπακ στο δυναμικό της Λίβερπουλ, ο Τσιμίκας έγινε τις τελευταίες μέρες η πρώτη του επιλογή και αν όλα πάνε καλά με τις ιατρικές του εξετάσεις θα φορέσει τα κόκκινα για να τεθεί άμεσα υπό τις οδηγίες του Γερμανού προπονητή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ