ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα βρήκε με Λεβάντε για Ντιοπ

Τα βρήκε με Λεβάντε για Ντιοπ

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με την Λεβάντε για τον Παπακουλί Ντιόπ, προκειμένου ο 28χρονος μέσος να μετακομίσει στον Πειραιά. Προτάθηκε και ο Μαμ Ντιουφ που ανήκει στο Ανόβερο με 25 γκολ και 12 ασίστ την τελευταία διετία.

Στο φουλ δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες. Υπάρχει η συμφωνία με τον Άλαν Πουλίδο και απομένει να φτάσει στον Πειραιά η ελευθέρας του 23χρονου Μεξικανού φορ προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του από τους "ερυθρόλευκους".

Οι κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ όμως δεν σταματάνε εκεί. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την Λεβάντε προκειμένου ο Παπακουλί Ντιόπ να μετακομίσει στους Πρωταθλητές Ελλάδας, σε μια μεταγραφή ουσίας που ισχυροποιεί τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο 28χρονος κεντρικός μέσος, τον οποίο "ζαχάρωναν" από πέρσι οι Πειραιώτες, είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Ωστόσο για την ώρα υπάρχει μια μικρή διαφορά με τις απαιτήσεις του Σενεγαλέζου διεθνή άσου, η οποία όμως αναμένεται να καλυφθεί και να επέλθει οριστική συμφωνία.

Το θέμα της απόκτησης του Ντιόπ δεν έχει να κάνει με την παραμονή ή μη του Ντελβέν Εντινγκά στον Ολυμπιακό. Ο Κονγκολέζος διεθνής είναι κλασικός ανασταλτικός μέσος, ενώ ο Σενεγαλέζος της Λεβάντε αγωνίζεται κυρίως σαν "8άρι". Βέβαια για τον Εντινγκά τα πράγματα δεν είναι απλά καθώς υπάρχει στην μέση η Μονακό στην οποία ανήκει ο παίκτης. Οι διαπραγματεύσεις με τους Μονεγάσκους θα... τραβήξουν και το θέμα του Εντινγκά πάει για τέλη Ιουνίου.

Προτάθηκε ο Ντιούφ

Ο Ολυμπιακός ψάχνει και για επιθετικό, γεγονός που ασφαλώς είναι γνωστό στους μάνατζερ ανά την Ευρώπη. Στους Πειραιώτες προτάθηκε μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, αυτή του Μαμ Μπιράμ Ντιούφ. Έφτιαξε το όνομα του στην Μόλντε και μετά από ένα σύντομο πέρασμα του από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπλάκμπερν, ο Σενεγαλέζος διεθνής (18συμ., 3 γκολ) στράικερ πήγε στην Γερμανία και το Ανόβερο.

Την τελευταία διετία ο 27χρονος επιθετικός είχε 58 εμφανίσεις με 25 γκολ και 12 ασίστ στην Μπουντεσλίγκα. Συνολικά μετράει 71 ματς και 35 γκολ με το Ανόβερο. Το συμβόλαιο του με τον γερμανικό σύλλογο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ενώ η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ξεπερνάει τα 10 εκ. ευρώ. Ο ατζέντης του Αμπντεσαλάμ Ιμπραΐμ τον πρότεινε στον Ολυμπιακό και οι "ερυθρόλευκοι" θα εξετάσουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ