ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα τυπικά για Μπράγκα και Βιάνα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Βιάνα EUROKINISSI SPORTS

Αποφασισμένη να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μπρούνο Βιάνα είναι η Μπράγκα, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του προπονητή της, Άμπελ Φερέιρα.

Με 27 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και μια ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Μπρούνο Βιάνα αποδεικνύεται "λίρα εκατό" για την οπισθοφυλακή της Μπράγκα, που απέκτησε τον Βραζιλιάνο ως δανεικό από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2017.

Μπορεί ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός να μην κέρδισε την εμπιστοσύνη στο Λιμάνι μετά την πρώτη του σεζόν με τα ερυθρόλευκα, ωστόσο στην πορτογαλική ομάδα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, πείθοντας μάλιστα τους "μινιότος" πως αξίζει να δαπανήσουν την ρήτρα των 3 εκατ. ευρώ και να αποκτήσουν στο 100% τα δικαιώματα του από τον Ολυμπιακό.

Πρόθεση η οποία είναι ξεκάθαρη μέσα και από τις δηλώσεις του προπονητή της Μπράγκα.

"Η αλήθεια είναι ότι πολλές ομάδες κοιτάζουν τους παίκτες της Μπράγκα. Προσωπικά αναγκάζομαι να επιλέξω μόνο 11 για κάθε ματς, αλλά πιστεύω σε όλους", είπε αρχικά ο Άμπελ Φερέιρα πριν αναφερθεί ξεχωριστά στην περίπτωση του Μπρούνο Βιάνα:

"Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλό να ενεργοποιήσουμε την οψιόν αγοράς του. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου και πολύ ποιοτικός. Πάντως, ακόμα δεν έχει γίνει".

Ο Βιάνα είναι στο στόχαστρο της Λάτσιο (φεύγει ο Ολλανδός Στέφαν Ντε Φράι το καλοκαίρι) αλλά και της Πόρτο, επομένως στην Μπράγκα δεν διστάζουν να προχωρήσουν στην απόκτηση του, καθώς είτε θα κρατήσουν έναν παίκτη που κάνει τη διαφορά στην άμυνα της ομάδας, είτε θα βάλουν στα ταμεία τους πολλά περισσότερα από τα 3 εκατ. ευρώ που θα δαπανήσουν για την μεταγραφή του, πουλώντας τον σε ένα σύλλογο με... γερό πορτοφόλι.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σε διπλό ταμπλό ο Ολυμπιακός
Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού
Ο Μοδεστό επέστρεψε για τα καλά!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ