ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα νέα της Ακαδημίας

Τα νέα της Ακαδημίας
INTIME SPORTS

Την 2η θέση στο "Paiania Talent Cup 2016" κατέκτησε η Κ-11 του Ολυμπιακού, όπως και η Κ-12 στο τουρνουά που διοργάνωσε η Δήμητρα Απόλλων Τρικάλων. Επίσκεψη αγάπης από τη Σχολή Καρδίτσας στο γηροκομείο.

Στον τελικό του "Paiania Talent Cup 2016" αγωνίστηκε το τμήμα Κ-11 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού καταλαμβάνοντας την 2η θέση, αφού ηττήθηκε στα πέναλτι από τον Πανιώνιο.

Η ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη ήταν εντυπωσιακή και αήττητη (μόνο στα πέναλτι στον τελικό ηττήθηκε) σ' όλο το τουρνουά που διεξήχθη στην Παιανία.

Τα νέα της Ακαδημίας

Κόντρα στον Πανιώνιο είχε δυο δοκάρια και έτσι ο αγώνας έληξε δίχως τέρματα κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, που πήρε την κούπα στη διαδικασία των πέναλτι.

Στη Α' φάση του τουρνουά, το οποίο ήταν πολύ δυνατό και συμμετείχαν 16 ομάδες, η Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 5-0 του ΑΠΟΕΛ, 2-0 της Ακαδημίας Παθιακάκη και έμεινε ισόπαλος (1-1) με τον Κένταυρο.

Η ομάδα του Πειραιά προκρίθηκε ως πρώτη στη Β' φάση, όπου κέρδισε με σκορ 1-0 τον Ατρόμητο Αθηνών, 1-0 την Ακαδημία Παπαβασιλείου από την Κύπρο, ενώ έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Έτσι τερμάτισε στην 1η θέση και εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό.

Ο τεχνικός της Κ-11, Ιάκωβος Χατζηράπτης, μιλώντας για την συμμετοχή στο τουρνουά σημείωσε:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια όλο το 3ήμερο και άξιζαν την 1η θέση. Βέβαια κύριο μέλημα μας είναι η βελτίωση και η εξέλιξη και σ' αυτούς τους τομείς πήγαμε καλά στο τουρνουά".

Οι ποδοσφαιριστές της Κ-11: Τροϊζής, Συρίγος, Παρασκευάς, Καραμπάγιας, Βασιλάκος, Μπουμπουλίμα, Ρουμελιώτης, Αθανασίου, Λεγάκης, Διαμαντόπουλος, Τουλγέρογλου, Τόλι, Φικάι, Φουστέρης, Μπατσιάκος, Γεωργούλιας, Μελαδάκης, Μουζακίτης, Καστόρας, Δρόσος.

Τα νέα της Ακαδημίας

Οι Νέοι... έσπρωξαν στην κούπα τους Παίδες

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, που κατέκτησε το Πρωτάθλημα για 2η συνεχόμενη χρονιά, έχει στο ρόστερ της 13 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με αρκετούς εξ' αυτών να έχουν παίξει και στην πρώτη ομάδα και να προπονούνται καθημερινά με παίκτες όπως είναι ο Καμπιάσο, ο Ρομπέρτο και ο Φορτούνης.

Οι Νέοι έκαναν το καθήκον τους κατακτώντας την κούπα του 2016 αλλά δεν ξέχασαν και τις άλλες ομάδες της Ακαδημίας.

Την εβδομάδα που προηγήθηκε του Τελικού του Πρωταθλήματος Super League K-15 μέλη της ομάδας Νέων παρακολουθούσαν τις προπονήσεις των Παίδων και μιλούσαν με τους ποδοσφαιριστές.

Αυτό έδωσε τεράστια δύναμη και ώθηση στους Παίδες οι οποίοι άκουσαν συμβουλές από ποδοσφαιριστές που είναι επαγγελματίες και έχουν πετύχει πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα λόγια των ποδοσφαιριστών της Κ-20 "ανέβασαν" τους συναδέλφους τους στην Κ-15 και ήταν ένα από τα μυστικά της επιτυχίας.

Τα νέα της Ακαδημίας
INTIME SPORTS

Κ-12: Δεύτερη θέση στα Τρίκαλα

Γεμάτα παραστάσεις επέστρεψαν από τα Τρίκαλα τα παιδιά της Κ-12 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, που συμμετείχαν από την Μεγάλη Δευτέρα (25/4) έως και την Μεγάλη Τετάρτη (27/4) στο τουρνουά που διοργάνωσε η Δήμητρα Απόλλων Τρικάλων.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό του τουρνουά στην κατηγορία 2003-04 αλλά εκεί ηττήθηκε με 3-1 από την Δήμητρα Τρικάλων, που έπαιξε με παιδιά γεννημένα το 2003. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 1-0 με τον Γλογοβίτη αλλά δεν μπόρεσε, αν και στάθηκε καλά, να φτάσει στη νίκη.

Στην πορεία προς τον τελικό οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με σκορ 8-1 του Τοξότη Λάρισας, με 3-0 του Ατρόμητου Πτολεμαϊδας και με 5-0 της Δήμητρας Τρικάλων (Κ-12).

Οι ποδοσφαιριστές της Κ-12: Σκαρτσιάρης Νικόλαος, Γαλάνης Κωνσταντίνος, Παπαντωνόπουλος Ηλίας, Κατσαούνος Σπύρος, Αναστόπουλος Χαράλαμπος, Φλώκος Αντώνιος, Ράμμος Δημήτριος, Ρούσσος Μιχαήλ, Σταυρόπουλος Χρήστος, Μάνδρος Κωνσταντίνος, Αρβανιτάκης Άρης, Γιαλεδάκης Μιχαήλ, Ποιμενίδης Γεώργιος, Αλέξης Γεώργιος, Γκίνι Κριστιάν, Γλογοβίτης Ιωάννης,Κορφιάτης Νικόλαος, Βλασσόπουλος Νικόλαος, Ρέτσος Δημήτριος, Αδαμόπουλος Κωνσταντίνος.

Τα νέα της Ακαδημίας

"Τα παιδιά κέρδισαν πολλά απ' αυτό το τουρνουά και αν και έπαιζαν με μεγαλύτερα στον τελικό το πάλεψαν. Σημασία έχουν σ' αυτή την ηλικία οι εμπειρίες. Είδαν νέα γήπεδα, νέες ομάδες, ταξίδεψαν και έμειναν σε ξενοδοχείο ως μέλη μιας αποστολής. Όλα αυτά είναι κέρδος".

Την ομάδα συνόδεψε ο Γιώργος Κοκολάκης και ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Περιμένης.

Τα νέα της Ακαδημίας

Επίσκεψη αγάπης από τη Σχολή Καρδίτσας στο γηροκομείο

Χαρά και δώρα μοίρασαν τα κορίτσια της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα κατά την επίσκεψή τους στο γηροκομείο Καρδίτσας "Ο Άγιος Σεραφείμ".

Τα παιδιά της Σχολής δώρισαν τσουρέκια και φαρμακευτικό υλικό στους ηλικιωμένους, ενώ δόθηκε και οικονομική ενίσχυση από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, προς το γηροκομείο Καρδίτσας.

Τα νέα της Ακαδημίας

Οι νεαρές αθλήτριες με τη συμμετοχή των γονέων τους, της προπονήτριας κας Ίβανα Ζντράβκοβιτς, της Υπεύθυνης Επικοινωνίας της Σχολής κας Μαρίας Ντηλιά και του Διευθυντή της Σχολής κου Ηλία Σχορετσανίτη, ενημερώθηκαν για τις συνθήκες φιλοξενίας των ηλικιωμένων, συνομίλησαν μαζί τους και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του γηροκομείου.

Τα νέα της Ακαδημίας

Κούπα για τη Σχολή Ρέντη στο Μενίδι

Την 1η θέση στο τουρνουά "Fair Play - Κυριάκος Καραταϊδης", που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Σχολής του Ολυμπιακού στο Μενίδι, κατέλαβαν τα "Αστεράκια" της Κεντρικής Σχολής Ρέντη.

Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Σολωμού έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και στους τέσσερις αγώνες και πέτυχαν πολλά και όμορφα γκολ.

Στον τελικό του τουρνουά που διοργάνωσε με επιτυχία ο κ. Καραταϊδης και οι συνεργάτες του, η Σχολή Ρέντη κέρδισε με σκορ 4-2 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων. Τα γκολ στον τελικό πέτυχαν οι: Μαρούλης (2), Κάββαλος (1), Λαμπρόπουλος (1).

Τα νέα της Ακαδημίας
INTIME SPORTS

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την απονομή στα "Αστεράκια" έκανε ο επικεφαλής της Σχολής του Ολυμπιακού στο Μενίδι και αρχηγός του Ολυμπιακού, Κυριάκος Καραταϊδης.

Τα νέα της Ακαδημίας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ